Probleme de sanatate
-
18 Feb 2008, 14:120 0Buna!
Am slabit 30 kg si dupa acest lucru minunat,corpul meu a inceput sa o ia razna....adica am inceput sa am din ce in ce mai multe probleme de sanatate.Vara trecuta am avut probleme cu respiratia.Mi-am facut analizele si am vazut ca am lipsa de calciu si magneziu.Doctora mi-a dat sa iau calciu si mg timp de 6 luni. Ca si Mg luam doar 10 zile pe luna. In zilele in care nu luam,ma intepau sanii in toate partile ,mai ales muschii de sub sani.Ma simteam f naspa.Ma gandeam la tot ce e posibil.Acum ma inteapa sanii chiar si in zilele in care iau calciu si magneziu.O fi avand legatura?O fi de la altceva?Ce ar trebui sa fac legat de problemele cu sanii?
In plus,fata de problemele mentionate,am si sistemul imunitar facut praf.Am racit de f multe ori iarna asta.Intr-o perioada eram dependenta de BIXTONIM.Ma dor groaznic urechile cand ies la rece si nu am ( intamplator) ceva pe cap. Am dureri f dese de cap.Iau cam 10 antinevralgic pe saptamana in ultima luna.Ma doare spatele f rau cateodata. Ma dor dintii,mi se misca putin dintii din fata de sus.Corpul meu a luat-o razna de tot.Am probleme de sanatate diverse ..pe care inainte,cand eram grasa,nu le aveam deloc.Nu aveam nici o pb de sanatate.Intelegeti disperarea mea?Nu stiu de unde sa incep ,ca sa rezolv ceva.Aceste 30 kg le-am slabit intr-un an si 3 luni.S
Sper sa nu va fi plictisit si sa imi dati vreun sfat .
Va multumesc! -
18 Feb 2008, 15:02incepe prin a merge la medic urgent,suna foarte rau ceea ce spui tu,probabil ai o carenta puternica de vitamine,sau Doamne fereste alte boli mai grave...
nu vreau sa te sperii dar nu mai astepta,mergi la medic care probabil dupa analize o sa-ti recomande un tratament
dupa analize poti incerca si cu suplimente nutritive daca nu e ceva grav,pe langa tratamentul prescris
sanatate multa -
18 Feb 2008, 16:55cred ca ar trebui sa vezi un medic homeopat pt. ca altfel nu vad la ce medic ai putea merge pt. inceput. altfel te tratez de una si te imbolnavesti de alte 10. e clar ca ai pierdut multe minerale si vitamine impreuna cu alea 30kg. un medic homeopat te poate rezolva. eu am patit ceva de genul asta...nu mai dadeam de capat cu bolile. medicul la care am fost eu avea un program facut ca un test (al unui medic grec) multe intrebari cu variante de raspuns in care sigur te incadrezi iar la urma ies substantele care-ti lipsesc din organism si tratamentul (durata si gramajul). multa sanatate