Medic oftalmolog

•  
    • 41 mesaje
    23 Mar 2004, 10:11
    0 0
    Fetelor, va rog ajutati-ma.Cine stie in Bucuresti un doctor oftalmolog foarte bun. As vrea nume si la ce spital sau clinica l-as putea gasi. Multumesc anticipat fetelor.
  •  
    • 100 mesaje
    23 Mar 2004, 11:42
    0 0
    Gogosar, eu de vreo 2-3 ani merg la aceeasi clinica si anume la Eba Optics. Eu personal sunt multumita. Este adevarat ca nu am avut probleme mari cu ochii (eu mi-s mioapa si in perioada aia am trecut de la ochelari la lentile de contact si de atunci tot acolo imi fac controalele si tot de acolo imi tot cumpar lentilele). Ai o problema mai grava sau vrei doar un control?
  •  
    • 1101 mesaje
    23 Mar 2004, 13:16
    0 0
    unde e clinica asta? ai vreun numar de tel? Merci!!
  •  
    • 41 mesaje
    23 Mar 2004, 14:45
    0 0
    Da. E vorba de cumnata mea. De vre 2-3 sapt. se plange de usturime la ochi, oboseste repede la televizor, iar in ultimul timp i s-a inrosit ochiul si i s-a umflat. A fost la urgenta, i s-a facut o tomografie si i-a iesit ca o chestie tumorala.bine nu stiu clar cum se cheama.Trebuie operata de urgenta, dar nu cunoastem nici un medic bun, care sa-i faca operatia.
  •  
    • 100 mesaje
    23 Mar 2004, 16:36
    0 0
    Clinica se afla pe str. Ion Campineanu, pe langa magazinul Muzica. Strada se intersecteaza, chiar langa magazinul Muzica si este si o televiziune pe colt cred ca este B1, cu Calea Victoriei. Este straduta care coboara spre posta si cec-ul din zona. Numarul lor de telefon 315 46 88. Nu stiu daca au si site, chiar nu m-am interesat. Au nu numai cabinet de consultatii acolo ci si sali de operatie etc.