ROMAR
-
0 0buna!
imi puteti recomanda un medic ginecolog BUN de la clinica Romar- Sincai?
si despre laboratorul lor ce imi pueti spune? v-ati facut analize? sunt ok? -
Parerea mea sincera e sa nu incerci acolo.Eu ma duc de vreo 2 ani la Centrul Medical Unirea si sunt f multumita.Medicii se port respectuos cu pacientii,iti explica ce nu intelegi.Analizele ies un picut mai intarziat,dar in general sunt ok.Si preturile un pic cam mari,la gineco este 80 ron.Sanatate!
-
Am fost eu la Romar - Polizu. Si nici nu mai calc acolo. Am dat mai mult decat la Sanador (f bun pe probleme de col) sau decat la Euroclinic! Servicii proaste, am fost si material didactic fara sa mi se ceara acordul si rezultatul analizelor a intarziat o luna, desi de platit am platit! F haios centru, pacat ca nu am facut reclamatie atunci, meritau.
-
eu am o asigurare medicala la CMU si am luat o tzeapa de proportii - firma o plateste de 2 ani ptr mine si pana acum n-am avut nevoie de ei. anul acesta am fost de 3 ori si tot ce conteaza pentru ei este sa te descurajeze in a face ORICE FEL DE INVESTIGATII!!!
probabil ca lor li se pare normal sa ia niste bani si sa nu faca nimic
n-am ce sa mai comentez decat sa-mi amintesc ca in urma cu un an a murit si Raluca Stroiescu dupa o vizita la ei - n-a observat nimeni ca era in pragul epuizarii fizice -
va multumesc tuturor pentru mesaje. m-ati pus pe ganduri cu romar...
joddy, am auzit si eu de Centrul Medical Unirea, dar habar n-am unde este. poti sa-mi explici cum ajung acolo? ai cumva si un nr. de tel. unde as putea suna pt programare? si... IMI POTI RECOMANDA UN MEDIC?
nu sunt bolnava, vreau doar sa ma pregatesc pentru bebe
si asta inseamna un control f atent si multe, multe analize