ASLO

•  
    • 28 mesaje
    23 Mar 2004, 01:44
    3 5
    am aslo 950 stie cineva vreu tratament in afara de injectii .Multumesc
  •  
    • 360 mesaje
    23 Mar 2004, 10:08
    1 4
    ASLO 950 este infiorator de mare. Eu am avut 900 si deja incepea "sa muste inima" cum spun medicii. Deci, daca nu constientizezi ca trebuie sa faci minim 6 luni Moldamin - 1 pe saptamana, este foarte probabil ca intr-un viitor nu foarte indepartat sa faci o miocardita, fereasca Dumnezeu si...continuarea e sumbra.
    Am fost, crede-ma, la o multime de medici, somitati in domeniu, nu exista alt leac- Moldamin sa Retarpen, preparatul strain, care doare mai putin dar are si efect mai slab, deci tratamentul va dura mai mult. Este optiunea ta ce vei alege, eu am vrut sa-ti spun experienta personala.
  •  
    • 49 mesaje
    23 Mar 2004, 10:12
    3 0
    Un ASLO asa de mult marit presupune o infectie f. puternica undeva in organism.Trebuie neaparat descoperit locul si facuta o antibiograma pentru a vedea la ce antibiotic sunt sensibili microbii aia.Nu mai sta pe ginduri si fa ce ti-a recomandat doctorul, la cifrele astea nu e de glumit!!! Nici aici nu merg tratamentele "din auzite"!!!
  •  
    • 28 mesaje
    23 Mar 2004, 23:38
    4 0
    Multumesc mult dar mi-e asa frica de injectii ,dar trebuie sa le fac
  •  
    • 180 mesaje
    24 Mar 2004, 03:58
    1 2
    si eu am avut probleme de genul asta, nu mai stiu exact cat am avut ASLO, cred ca in jur de 700 si am facut retarpen. nu stiu de ce a zis cineva ca e mai slaba pentru ca din cate am inteles ar fi mai puternica. cel putin eu aveam de la medicul de familie de facut 2 moldamin pe saptamana si doctorita la care imi faceam vaccinul pentru o infectie pe care o aveam a spus ca pot sa fac un retarpen pe luna. cred ca am avut si noroc ca dupa 4 luni adica doar 4 injectii la analize a iesit totul ok. Du-te la un medic priceput in asa ceva. E bine sa primesti un tratament serios si sa scapi de problema acum decat sa o tarai asa toata viata. Bafta!
  •  
    • 13 mesaje
    24 Mar 2004, 20:42
    2 1
    daca ai pana in 25 de ani poti face o data pe saptamana cate o injectie de retarpen.asta pana la varsta de 25 de ani dupa care devine putin eficient .dupa folosesti moldamin cam la fel(cam o data pe sapt timp de un an doi)
  •  
    • 962 mesaje
    24 Mar 2004, 21:50
    2 0
    Ce simptome are boala asta? De la ce se face? Cat de periculoasa e?
  •  
    • 180 mesaje
    24 Mar 2004, 22:22
    1 1
    nu e neaparat o boala. ASLO creste in urma unor infectii repetate cu streptococi (rosu in gat) care nu sunt tratate la timp si cum trebuie si masoara o substanta din sange care ramane in urma acestor infectii, din cate stiu eu. nu mai tin minte exact pentru ca dupa ce am revenit cu aslo la normal m-am mai linistit. stiu ca eu aveam probleme gen dureri de reumatism la incheieturi mai ales la maini, desi am doar 18 ani. acum nu am mai avut probleme. iar in timp se presupune ca o sa ai probleme cu inima.
  •  
    • 1 mesaje
    18 Oct 2005, 20:18
    4 0
    Am 31 de ani si eu am aslo marit 800,doctora mia zis sa urmez un tratament de 4 luni cu moldamin.Asta a fost acum 2 ani de atunci nu am mai facut analize.Dar de cate ori trag cate un curent ma cam inteapa in zona inimii si totusi EKG-ul la inima este ok.Am facut si radiografie la inima tot nimik.Nu stiu cum sa scap de intepaturile la inima,
  •  
    • 131 mesaje
    19 Oct 2005, 12:11
    0 0
    oh my god...detin recordul deocamdata: 1250 ... nu i-am dat asa mare importanta pana acum... am facut 2 ani jumate cate o injectie pe saptamana (am incercat ambele variante si tot dor) si ultima data aveam 500 .. o fi cazul sa merg iar la analize?
  •  
    • 1 mesaje
    21 Dec 2005, 11:50
    1 1
    si eu am ASLO maricel, 269, si mi-au crescut un pic si transaminazele; doctorul mi-a zis ca e normal datorita procesului inflamator. Am inceput sa fac moldamin, dar asta nu-i o solutie, cum incetez cum creste iar ASLO.......
    Presupun ca pana nu gasesc cauza infactiei nu scap, mai rau ca o sa ajung sa am probleme cu ficatul daca continua sa creasca..
  •  
    • 1022 mesaje
    21 Dec 2005, 14:05
    2 0
    Fa urgent tratamentul, poti sa faci reumatism, miocardita sau boli de rinichi.Nu e de gluma.Fara injectii oricum nu scapi acum sau mai tarziu.Retarpen sau Moldamin sunt destul de dureroase dar fac bine, totul trece decat o boala pe viata...
  •  
    • 1 mesaje
    1 Mar 2006, 17:50
    1 1
    e foarte bun Moldaminul! Eu am descoperit ca am ASlo 1800 pe 23 martie 2005! La 1 dec 2005 , dupa tratament saptamanal cu moldamin mi-au iesit analizele ASLO 400... si mai fac pana la 1 iunie si scap! Concluzia mea e ca e bun!
  •  
    • 1 mesaje
    13 Mai 2006, 17:00
    2 4
    Am 5 ani de zile de cand fac moldamin 1/sapt....nu mai am streptococ, dar aslo tot 800 este...nu am probleme cu inima...dar in schimb...s`a localizat infectia...la oase...este foarte nasol...cum e putin nor afara...gata nu ma mai pot ridica din pat...si nu am decat 22 de ani ... oare ce trebuie sa fac???
  •  
    • 1022 mesaje
    13 Mai 2006, 23:26
    2 1
    mergi la un medic reumatolog, trebuie neaparat sa faci tratament de specialitate!Esti tanara nu poti neglija situatia!
  •  
    • 1 mesaje
    18 Mai 2006, 13:17
    2 0
    am avut aslo 1250.am facut pana acum o saptamana retarpen timp de 5 ani.acum am aslo260,dar doctorul meu zice ca e bine avand in vedere de la ce valori am plecat.trebuie sa-mi fac si un EKG...sper sa fie bine
  •  
    • 2 mesaje
    15 Sep 2006, 19:08
    2 3
    Mie mi s-a intamplat ceva ciudat ... aveam aslo 200 cand am inceput tratamentul cu moldamin .. preventiv. La 1 luna dupa tratament mi-am repetat analiza ... surpriza .. era 400. Crezand ca a fost greseala de laborator, mi-am repetat-o la interval de inca o sapt ( 2 sapt fara moldamin). Surpriza din nou crescuse la 883. M-am speriat foarte tare .. iar doctorii nu mi-au gasit nimic la gat, in schimb am o rinita. Am continuat inca o luna de moldamin si a mai scazut un pic ASLO la 800. Se pare ca mai de facut inca cel putin 4 luni de moldamin
  •  
    • 510 mesaje
    15 Sep 2006, 19:39
    2 1
    un vsh si un aslo crescut demonstreaza ca e o infectie cronica in organism...si infectiile prelungite in organism nu fac decat sa duca la Reumatism articular acut o boala foarte grava care necesita tratament toata viata.Printre cele mai grave semne pe care le-am vazut in spital au fost modificarile la nivelul degetelor si incheieturilor mainilor.pur si simplu erau rasucite de tot si femeia aceea abia isi folosea mainile...si mai avea si probleme cu soldurile si cu gleznele...si abia avea 30 ani...si era asa de vreo 9 ani...
    Va zic ca nu e de gluma...
  •  
    • 2 mesaje
    12 Feb 2007, 22:19
    0 4
    Aveti idee de unde pot cumpara Retarpen de 1,2? Am nevoie neaparat de inca 6 filole cel putin.Merci.
  •  
    • 476 mesaje
    13 Feb 2007, 10:06
    1 6
    Fetelor, unde se poate face ASLO in Bucuresti?
    Si cat costa?
    Am inteles de la un medic de pe salvare ca este foarte periculos.
    Multumesc