evolutie post intrerupere sarcina
-
0 0Acum doua saptamini, am facut o intrerupere de sarcina.Am 28 de ani si esta prima si cu siguranta ultima data cind fac asa ceva.Suferinta psihica, m-a facut ca pe moment sa nu ma gindesc la cea fizica.Nu doresc nimanui sa treaca prin astfel de momente.Tot ce-mi doresc pe lumea asta este un copil, doar ca nu era momentul (daca exista asa ceva).Tocmai de aceea as vrea sa stiu daca ce simt acum e normal.Adica dureri, nu foarte mari, dar persistente, ciclu dupa doua saptamini?Pot merge acum la control sau e prea devreme?Sunt intrebari pe care mi le pun tocmai din dorinta de a fi bine mai tirziu, pentru a putea avea un copil sanatos.
Va multumesc pentru intelegere. -
Draga mea, cred ca trebuia sa te gandesti mai mult inainte de a lua decizia intreruperii de sarcina. Eu am facut-o acum 6 ani, iar acum imi doresc sa am un copil si imi e foarte greu. Am ajuns sa imi doresc si sa nu mai pot. La varsta ta si daca ma gandesc bine la orice varsta dupa 20 de ani cand e sa fie, lasa-l sa fie. Chiar daca incep ca bunicile noastre, sa stii ca e f. adevarata zicala
rimul copil sa-l lasi ca dupa aceea nu se mai stie. Din pacate asa este. Lasand morala la o parte, si sper ca nu te-ai suparat, ar fi trebuit din cate imi amintesc eu sa iei antibiotic.Daca menstra e abundenta si observi ca faci febra mai mare de 37 (37.2 / 37.3 / 37.4) mergi de urgenta la medic. Durerile sunt normale pt. ca a avut loc o interventie chirurgicala.
Fruntea sus si gandeste pozitiv. Iti doresc sa fii sanatoasa. -
Decizia am luat-o si acum suport consecintele.Timpul imi va arata cit am gresit.Faptul e consumat dar urmarile ma dor.Nu e zi, nu e ora sa nu ma gindesc le ce am facut.Nu voi avea liniste pina nu voi avea un copil, doar ca pina atunci trebuie sa pun la punct unele lucruri.
Temperatura nu am avut, dar m-a surprins ca mi-a venit ciclul dupa doar doua saptamini.Auzisem, ca dupa o luna ar trebui.Antibiotic am luat 5 zile.Primele zile nu am simtit nimic.Cam dupa 5 zile am avut niste dureri groaznice.Nici sindgerari nu am avut decit in primele doua zile.Tocmai de asta vreau sa stiu daca e normal, pentru ca nu am mai trecut prin asa ceva.
Oricum iti multumesc mult pentru sfaturi.E important sa fie cineva linga tine. -
Fuguta la doctor !!!!!
Acum te intreb unde ai facut interventia? Spital sau clinica particulara?
Apoi, dupa interventie e normal sa ai sangerari sa nu depaseasca limta normalului. Dureri la fel, ceva surd acolo inauntru. Totusi la tine sunt 2 sapt....nu prea ar trebui sa te mai doara acum.
Apoi, trebuia sa ti se spuna, prima menstra apare intre 4 si 6 sapt dupa chiuretaj. Trebuia tratament cu antibiotic antiinflamator, ceva Ergomet, pt sangerari. Adica strange cum ar venii peretii uterului.
Eu zic sa mergi la control, nu se pune problema daca e sau nu devreme. Totusi repet sunt 2 saptamani.......
Bafta mare si sa ne tii la curent !!!!!Capul sus evo !!!!