COSURI PE FUND !

•  
    • 58 mesaje
    14 Feb 2008, 14:31
    0 0
    Am cosuri pe fund. Sunt mari si suculente.
    Am incercat cu creme si unguente, dar fara folos !
    Vad ca in ultima vreme s-au si intins pe pulpa piciorului. E jenant..
    Ce-mi recomandati?
  •  
    • 650 mesaje
    14 Feb 2008, 14:45
    1 2
    pai trebuie sa mergi la doctor, nu? sa vezi ce-ti spune . probabil o sa-ti dea un tratament, din cate stiu eu injectabil.
  •  
    • 58 mesaje
    14 Feb 2008, 15:18
    1 1
    Am fost pana acum la 5 medici dermatologi si..nici un rezultat !
  •  
    • 41 mesaje
    14 Feb 2008, 15:39
    3 2
    Incearca MIBAZON. Se gaseste la farmacia veterinara. Nu te speria ca e pt animale ca e eficient si la oameni si il prescriu si unii medici.
  •  
    • 58 mesaje
    15 Feb 2008, 07:21
    2 1
    S-a incercat si acest medicament. Cred ca ca este infectie in corp si trebuie facut testul bacteorologic.
  •  
    • 53 mesaje
    15 Feb 2008, 11:40
    3 0
    Parerea mea e ca ai nevoie de o cura de detoxifiere. Sunt si creme naturale pe baza de propolis si aloe vera, care da rezultate exceptionale. Contacteaza-ma daca vrei amanunte.
  •  
    • 197 mesaje
    15 Feb 2008, 12:07
    1 1
    incearca sa tamponezi zona afectata cu ceai concentrat de pelin si apoi sa dai cu crema de galbenele. asta macar pana mergi iar la medic.
    nu te sterge cu prosop aspru si in nici un caz prin frecare , ci doar tamponare.foloseste prosop personal.
  •  
    • 1225 mesaje
    15 Feb 2008, 14:16
    1 2
    Da, e posibil sa fie o infectie in corp. Fa-ti analiza de sange si apoi mai vezi. Pana atunci, iti recomand cu toata increderea extractul din muguri de plop, de la produse naturiste. Tamponezi cu aceasta lotiune fiecare zona afectata, cat mai des. Cu aceasta solutie am tratat si cosurile de pe fata si a avut efect.
  •  
    • 705 mesaje
    16 Feb 2008, 00:33
    3 1
    eu auzisem prin popor ca aceste cosuri pe fund sunt unul dintre primele semne de diabet. sper sa nu fie cazul tau, dar mergi si fa niste analize de sange, doamne fereste...
  •  
    • 146 mesaje
    16 Feb 2008, 12:25
    1 0
    date cu retin a
  •  
    • 225 mesaje
    16 Feb 2008, 20:34
    1 0
    Si eu am perioade in care imi apar mai mult, iar apoi se rezolva de la sine si raman doar niste cojitze. Eu zic sa incerci scrub, pudra ca sa pastrezi zona respectiva cat mai uscata, dusuri cat mai dese. Nu cred sa fie ceva prea serios.
  •  
    • 58 mesaje
    19 Feb 2008, 20:17
    0 0
    Gratiela, vreau amanunte !
    Fetelor , am incercat cu de toate, dar fara nici un folos.
    Si se vede ai naibii de urat !
  •  
    • 171 mesaje
    19 Feb 2008, 23:41
    3 1
    Buna
    Am aceeasi problema, am incercat otet,skinoren, scrub, multe dusuri-am esuat; insa crema cu sulf de la farmacie a dat rezultate momentane fara sa arda pielea dar pute rau si cearceafurile.
    Poti folosi sapun cu sulf, dar usuca rau, sapun cu bor.
    Ce sa zic la mine se fac de la tanga, colanti, transpiratie.
    Eu imi zic mai bine pe fund decat pe fata.
  •  
    • 50 mesaje
    20 Feb 2008, 01:52
    1 1
    Medicii japonezi sunt surprinsi de efectele benefice ale ciuperci GANODERMA LUCIDUM si confirma eficacitatea sa in cazul multor boli, actionand prin detoxifiere primul organ tratat este pielea.
    Foarte posibil este, data fiind zona unde este localizata la tine acneea sa ai nevoie de o curatare speciala a colonului.
    Studiaza www.ganoexcel.com.ro/rom7105
    Pentru detalii legate de schema de tratament, daca te intereseaza contacteaza-ma direct si te voi sprijini.
    Pentru curatarea colonului si eu am folosit pachetul de la www.drnatura.ro care da rezultate senzationale.
  •  
    • 58 mesaje
    21 Feb 2008, 12:35
    1 1
    da, am citit despre acest pachetul. dar, nu-i periculos??
  •  
    • 58 mesaje
    21 Feb 2008, 12:36
    0 0
    despre acest pachet
  •  
    • 844 mesaje
    21 Feb 2008, 14:33
    2 3
    cumparati de la farmacie unguentul Diprogenta ( are ca substanta activa gentamicina) cel sub forma de crema ...costa aprox 15 lei si mi-a fost recomandat de dermatolog!

trec in cel mult 2 zile!
  •  
    • 53 mesaje
    4 Mar 2008, 22:01
    2 1
    Scuze pt, intarziere! N-am intrat o vreme pe forum. Daca esti interesata de produse naturale, contacteaza-ma pe ID gratielatv@gmail.com
  •  
    • 21 mesaje
    25 Iul 2015, 14:45
    1 0
    Am avut si eu probleme cu cosurile pe fund si corp din cauza transpiratie si a hainelor prea stranse pe corp. La mine a functionat la recomandarea unui medic 3 produse naturale pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai de la Thursday Plantation. Am inceput sa folosesc un sapun natural, o crema antiseptica si o sticluta de ulei 100% pur din arbore de ceai. Mereu cand foloseam sapunul am pus 4-6 picaturi de ulei peste. La fel si cu crema antiseptica cand o aplicam,,,puneam peste ea 4-6 picaturi de ulei sa fie mult mai puternica. Le recomand. la mine au functionat.
  •  
    • 292 mesaje
    27 Iul 2015, 10:40
    3 2
    Incearca sa renunti la acid, sucuri, ciocolata, cafea. Si e vara, scoate-ti fundul la soare, poate te ajuta!