COSURI PE FUND !
-
0 0Am cosuri pe fund. Sunt mari si suculente.
Am incercat cu creme si unguente, dar fara folos !
Vad ca in ultima vreme s-au si intins pe pulpa piciorului. E jenant..
Ce-mi recomandati? -
Da, e posibil sa fie o infectie in corp. Fa-ti analiza de sange si apoi mai vezi. Pana atunci, iti recomand cu toata increderea extractul din muguri de plop, de la produse naturiste. Tamponezi cu aceasta lotiune fiecare zona afectata, cat mai des. Cu aceasta solutie am tratat si cosurile de pe fata si a avut efect.
-
Buna
Am aceeasi problema, am incercat otet,skinoren, scrub, multe dusuri-am esuat; insa crema cu sulf de la farmacie a dat rezultate momentane fara sa arda pielea dar pute rau si cearceafurile.
Poti folosi sapun cu sulf, dar usuca rau, sapun cu bor.
Ce sa zic la mine se fac de la tanga, colanti, transpiratie.
Eu imi zic mai bine pe fund decat pe fata. -
Medicii japonezi sunt surprinsi de efectele benefice ale ciuperci GANODERMA LUCIDUM si confirma eficacitatea sa in cazul multor boli, actionand prin detoxifiere primul organ tratat este pielea.
Foarte posibil este, data fiind zona unde este localizata la tine acneea sa ai nevoie de o curatare speciala a colonului.
Studiaza www.ganoexcel.com.ro/rom7105
Pentru detalii legate de schema de tratament, daca te intereseaza contacteaza-ma direct si te voi sprijini.
Pentru curatarea colonului si eu am folosit pachetul de la www.drnatura.ro care da rezultate senzationale. -
Am avut si eu probleme cu cosurile pe fund si corp din cauza transpiratie si a hainelor prea stranse pe corp. La mine a functionat la recomandarea unui medic 3 produse naturale pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai de la Thursday Plantation. Am inceput sa folosesc un sapun natural, o crema antiseptica si o sticluta de ulei 100% pur din arbore de ceai. Mereu cand foloseam sapunul am pus 4-6 picaturi de ulei peste. La fel si cu crema antiseptica cand o aplicam,,,puneam peste ea 4-6 picaturi de ulei sa fie mult mai puternica. Le recomand. la mine au functionat.