Pietre la riniche

•  
    • 60 mesaje
    22 Mar 2004, 15:05
    0 0
    Mamei mele i s-au descoperit pietre la rinichi, si v-as ruga, daca cineva stie un tratament naturist sa-mi spuna si mie, as vrea sa incerce un tratament pana sa recurga la modul chirurgical
    Multumesc
  •  
    • 41 mesaje
    23 Mar 2004, 10:09
    0 0
    Si eu am pietre la rinichi. NU stiu nici un trtament naturist. In afara de foarte multa bere, lichide cam 2 kg pe zi, ceai de matase de porumb. Eu am eliminat anul trecut o piatra, si acum am in ambii rinichi. Dar sunt mici, asa ca se elimina singure. Daca este mare piatra se sparge cu laserul, pana se face bucatele si apoi se elimina tot pe cale naturala.
  •  
    • 23 mesaje
    23 Mar 2004, 14:29
    0 0
    Buna fetelor!
    In familia mea boala de rinichi este boala de familie, asa incat situ despre ce vorbiti.
    Am sa incerc sa va dau o reteta pe care tatal meu, matusa si bunica o folosesc in mod constant si se simt bine. ( tatal meu a eliminat pietricelele).
    COAJA DE LA O PORTOCALA se pune seara intr-un litru de apa rece si se lasa pana a doua zi dimineata. Se fierbe timp de 1 ora si ceea ce rezulta in urma fierberii se consuma pe parcursul unei zile, CU INGHITITURI MICI.
    De asemenea foarte indicat in afectiuni ale rinichiului este: ceaiul din cozi de cirese si ceaiul de coada calului.
    Mai exista un medicament tot naturist pe baza de pipota de pui, a carui denumire nu mi-o amintesc, insa imediat ce o aflu va scriu.
    Va pup, si retineti ca pentru orice tratament naturist se cere obligatoriu: RABDARE SI CONSECVENTA.
    VA PUP, SA FITI SANATOASE!
    ASTEPT VESTI DE LA VOI!
    P.S. Trebuie evitate pe cat posibil mancarurile sarate, bauturile carbogazoase, ciocolata, cacao, muraturile.
    Sper sa va fie de folos!
  •  
    • 27 mesaje
    30 Oct 2005, 10:14
    0 0
    Mi s-a recomandat si mie, de catre o colega de serviciu, un tratament naturist cu busuioc. Tratamentul se face timp de 7 zile, se face o pauza de 10 zile si apoi se reia. Prima zi se bea o cana de infuzie (1 lingurita busuioc la o cana), a doua zi 2 cani, a trei zi 3 cani, a patra zi 4 cani, iar urmatoarele prin descrestere, adica 3 cani,2 cani, respectiv 1 cana. Urmeaza pauza de 10 zile, apoi se reia, iar pauza...iar tratament...timp de cateva luni. Cica da rezultate sigure. Pietrele se transforma in nisip si apoi se elimina. O sa-l incerc si eu, nu am avut posibilitatea sa-l urmez pana acum din lipsa de timp.
    Multa sanatate!
  •  
    • 9835 mesaje
    30 Oct 2005, 12:50
    0 0
    Cauta subiectul "Piatra la rinichi de 4 cm..." (contine discutii despre cauze, retete naturiste, dieta pt litiaza renala). E cam pe la pagina 77, tot aici, la Sanatate.
  •  
    • 42 mesaje
    30 Oct 2005, 21:29
    0 1
    eu am avut piatra de 11mm si am eliminat-o in urma tratamentului cu Rovatinex-gelule(nu capsule)-cate o gelula intre mese de 2-3 ori/zi-, 2-3 litri ceai de cozi de cirese si matase de porumb. Trebuie sa renunte la cafea, bauturi acidulate. De retinut ca tot ce este colorat de depune : cafea, ceai negru, vin rosu. Daca nu poate renunta la cafea, o poate inlocui cu ness dar in cantitati mai mici.Eu sunt hipotensiva si trebuie sa beau cafea, deci am inlocuit-o cu ness. Chiar si dupa ce elimina pietrele poate sa mai faca cura cu cate un flacon de rovatinex, pt ca face parte din categoria OLeurilor ca si Urinexul, nu contin chimicale si poti lua oricand.