crema tratament par..
-
0 0De unde pot sa cumpar -PRAF DE COLESTEROL- In farmacii nu este de gasit... rog din suflet ajutati-ma..! Este o ultima sansa pt a face ceva inpotriva caderii parului...!
-
caderea parului are cauze externe (vopsit, permanent, alte), dar adesea, are cauze interne (lipsa minerale). Daca stii cauza poti trata efectul. Exista solutii naturale pt. regenerarea parului, intarirea radacinii si tratarea pielii, in acelasi timp cu completarea necesarului de nutrienti din organism. Daca esti interesata, contacteaza-ma.
O zi buna! -
Tin sa precizez ca am fost la un medic dermatolog iar acesta mi-a facut o serie de analize....toate au iesit OK! pielea capului nu este afectata iar firele de par sint in stare buna... A spus ca totul se pune pe baza de STRES sau o posibila CADERE NERVOASA. Si uita asa am facut un tratament agresiv cu REVALID ...CARE... n-a facut alceva decit sa ma ingrase. Am incercat mai multe creme, sampoane...e.t.c. Cineva (o d-na Njk
a laudat foarte tare aceasta crema pe baza de colesterol si se pare ca toate cremele de par se bazeaza pe galbenus de ou...ori galbenusul de ou contine un grad mare de colesterol si asta ma face sa dau crezare acestei doamne Njko.