Electri...citate?

•  
    • 8901 mesaje
    12 Feb 2008, 10:34
    0 0
    Am trei saptamani de cand ma electizez ca o.....priza. Cum ajung la munca, sar scantei din mainile mele la fiecare maner atins, mai nou xeroxul are aceeasi soarta, uneori le-o trag si persoanelor cu care intru in contact, pana saptamana asta mi se intampla numai la dreapta, acum am inceput cu ambele. A devenit dureros si deranjant. Ce fac? Incotro o apuc? Nu mai suport! M-am saturat sa deschid usile cu maneca! Ati patit? Aveti vreo idee de remediere a situatiei?
    Sunt disperata!
    PS: ACASA MI SE INTAMPLA MAI RAR
  •  
    • 50 mesaje
    20 Feb 2008, 05:15
    0 0
    Corpul uman este compus din celule cu potential electric.Atunci cand organismul devine disfunctional, potentialul electric de modifica. Entitatea de baza a potentialul electric este electronul si in corpul uman, ionii de hidrogen sunt electronii influenti.
    Ai cumva antene deasupra locului unde lucrezi sau unde te odihnesti?
    Aceste manifestari apar ca urmare a dezechilibrarii potentialului biomagnetic. Fa-ti analize cat mai amanuntite.
    Tine-ma la curent ca sa iti pot recomanda ceva.
    Mie mi se intampla dupa sesiuni de vindecare cand am pacienti cu boli cronice si intru in rezonanta cu ei.
    ID Y : mihaela.antoaneta
  •  
    Li2
    • 39 mesaje
    20 Feb 2008, 21:16
    0 0
    Am avut si eu asemenea manifestari cand aveam ap.de xerox in birou, dar de cand mi-am schimbat locul de munca nu au mai aparut asa de des si asa de accentuate. Ce faceam in aceste cazuri, puneam ambele maini pe caloriferul din birou si ma descaram sau mergeam la baie si ma spalam pe maini mai des decit deobicei. Da ai dreptate si cand deschideam usile aveam senzatia aceasta. Urmareste si cu ce esti imbracata, (hainele pot electriza) .
  •  
    • 3036 mesaje
    21 Feb 2008, 11:16
    0 0
    fenomenul asta apare in special iarna.

motivul este simplu: purtam haine mai multe si mai groase: paltoane cu captuseala sintetica, canadiene de nylon, pulovere de lana etc etc... frecarea produce electricitate etc etc etc... fizica de scoala generala.
    bineinteles ca acasa ti se intampla mai rar. acasa te imbraci cu haine mai putine si oricum miscarea este mai redusa decat atunci cand mergi pe strada sau te misti de colo-colo prin birou...
    (apropo de birou, daca exista mocheta, cu siguranta este sintetica)

ai grija cu aparatele electronice - se pot defecta daca le atingi fiind incarcata electrostatic. in multe manuale de utilizare a lor scrie clar ca trebuie sa te "descarci" inainte de a le atinge, punand mana pe un obiect metalic oarecare (caloriferul e un bun exemplu).
  •  
    • 3036 mesaje
    21 Feb 2008, 11:38
    0 0
    manona, las-o balta... e adevarat ca radiatiile electromagnetice afecteaza sanatatea, da' de aici si pana la a sustine ca incarcarea electrostatica reprezinta un semn de boala este o cale prea lunga chiar si pentru mine, care-s o mare pasionata de medicinile traditionale orientale...