o problema ..pls

•  
    • 1431 mesaje
    11 Feb 2008, 11:00
    0 0
    salutare
    am o problema si anume : pe mama mea o dor f tare sodurile de vreo saptamana , nu mai poate sta in pat decat pe spate sau pe burta
    a mai patit careva asa ceva ? stiti cumva un medic bun ?
    Va multumesc !
  •  
    • 1431 mesaje
    12 Feb 2008, 09:28
    0 0
    nu stie nimeni ?
  •  
    • 650 mesaje
    12 Feb 2008, 10:23
    0 0
    nu am reusit sa vb cu soacra mea , insa parerea mea e ca trebuie sa mergi deocamdata la orice spital , la urgente, o sa -i faca niste calmante, niste investigatii, apoi niste proceduri. nu mai stati ca stati degeaba.
  •  
    • 41 mesaje
    12 Feb 2008, 11:11
    0 0
    Mergi la medic cu mama ca pot fi multe cauze si trebuiesc investigatii sa se poata da un diagnostic. Nu mai amana ca simptomele nu prevestesc nimic bun. Multa sanatate!
  •  
    • 1431 mesaje
    12 Feb 2008, 12:27
    0 0
    da luchy la dr vreau si eu sa merg insa nu stiam unde
    si sa ma duk cu ea la urgenta , unde nimeni nu te baga in seama .........si sa o pun sa vina in bucuresti degeaba ca sa ne plimam pe drumuri nu as vrea , de aceea as fi vrut a stiu un medic ceva la acre sa ii fac programare
    multumesc !
  •  
    • 361 mesaje
    12 Feb 2008, 13:22
    0 0
    eva_new icearca la un ortoped, ei nu se ocupa doar de oase ci si de mobilitate
  •  
    • 1784 mesaje
    12 Feb 2008, 17:00
    0 0
    pai sa mearga mama la medicul de familie pentru o trimitere, tot medicul de familie poate spune carei sectii sa te adresezi apoi incepi sa te documentezi in ceea ce priveste mesicul si gata...cred
  •  
    • 1431 mesaje
    12 Feb 2008, 17:52
    0 0
    sunteti sa simpatice
    poate nu m-am exprimat eu cum tb stiu ca tb sa mearga la OROPED dar la care ? unde la ce spital ? asta vroiam sa aflu de fapt la ce spital si la ce medic
    nu are nici un venit si nu are medic de familie
    o sa ma duk la o cliica particulara
    multam
  •  
    • 52 mesaje
    12 Feb 2008, 18:18
    0 0
    Cauta in orasul tau o policlinica cu plata, unde tariful unei consultatii nu este f mare si medicii sunt aceeasi, care lucreaza in spitale. Cred ca ar fi bine sa incepi cu un generalist sau internist, mai ales daca mama ta neavand medic de familie, precis nu a facut de multa vreme o consultatie generala. Analizele la aceste policlinici cu plata nu sunt costisitoare. Durerea poate fi o nevralgie, poate fi o osteoporoza, un reumatism si cine mai stie ce cauze poate avea, deci nu e important s-o calmezi ci sa-i afli cauza. La femeile dupa menopauza apare osteoporoza, care inseamna pierderea de masa osoasa. Aceasta se trateaza, dar netratata poate duce la fracturi grave, care nu se mai vindeca. Daca mama ta e pensionara, cred ca va avea nevoie de cuponul de pensie, pensionarii au parca asigurare de sanatate.