hernia de disc
-
0 0as vrea sa discut despre hernia de disc.am dureri mari.mi sau dat 10 zile de repaus si daca nu cedeaza durerile sa merg la operatie dar eu nu vreau.trebuie sa mai fie si alte solutii
-
Draga mea,
Majoritatea herniilor de disc se vindecă cu tratament non-chirurgical care constă din repaus fizic, medicaţie împotriva durerii şi gimnastică medicală. 50% dintre cazuri recuperează într-o lună iar majoritatea îşi revin după 6 luni. Se pot administra corticosteroizi injectabili în regiunea afectată pentru a diminua durerea şi iritaţia nervoasă. Doar 10% dintre pacienţii cu hernie de disc care le cauzează dureri mari mai mult de 6 săptămâni ajung să fie trataţi chirurgical. -
Majoritatea herniilor de disc se vindeca cu tratament non-chirurgical care consta din repaus fizic, medicatie împotriva durerii si gimnastica medicala. 50% dintre cazuri se recupereaza într-o luna, iar majoritatea îsi revin dupa 6 luni. Se pot administra corticosteroizi injectabili în regiunea afectata pentru a diminua durerea si iritatia nervoasa. Doar 10% dintre pacientii cu hernie de disc care le cauzeaza dureri mari mai mult de 6 saptamâni ajung sa fie tratati chirurgical.
http://www.google.ca/search?hl=en&q=hernia+de+disc&meta= -
Si mama mea a ajuns intr-un final la operatie, s-a refacut foarte repede. Inainte de operatie a facut gimnastica medicala, fizioterapie, masaj, dar nu a fost nici o sansa sa isi revina, asa ca a ajuns la operatie. Au trecut 6 luni de la operatie, s-a protejat foarte mult si face gimnastic ain fiecare seara si acum se simte tare bine. Sanatate multe!
-
draga mea opereazate cu ancredere ca nu ai nimic decat sa te simti mai bine .si eu ma-m operat la 33 de ani si acum am36 si am si un bebe de 11 luni .daca mai stai s-ar putea sa fie prea tarziu si boala se agraveaza pa parcurs. doar ca dupa operatie nu trebuie sa faci efort fizic cel puti un an de zile .
-
daca ai ajuns in faza in care iti amortiste picioru nu mai ai ce face . eu ajunsesem sa nu mai simt piciorul drept si aveam dureri non stop. acum ma simt foarte bine desi am nascut un copil nu am nimic.fii curajoasa si opereazate ,e singura posibilitate ,nu te gandi ca faci tratament,ciocurile ce sau format antre inele nu le vindeca tratamentu.