colesterol

•  
    • 14 mesaje
    9 Feb 2008, 23:17
    0 0
    buna! ma numesc NADIA am 30 de ani si as vrea sa stiu si eu despre colesterol...mia esit 408...voi stiti vreun tratament naturist? va multumesc astept raspuns!!!!
  •  
    • 83 mesaje
    10 Feb 2008, 00:15
    0 0
    omega 3 cat mai concentrat (800-1000 mg) 2 cps/ zi minim 3 luni, se poate asocia cu eurovita colestatin 1 cp/zi tot asa min 3 luni. si bineinteles DIETA!! dar la valoarea asta eu zic ca trebuie medicamente de sinteza, nu naturiste. trebuie sa te consulti cu medicul tau.
  •  
    • 79 mesaje
    10 Feb 2008, 01:31
    0 0
    Din cate stiu eu colesterolul il luam din carenea de porc in primul rand, apoi din carne in general, din lactatele care contin grasime, margarina si din alimentele pe care le consumam prajite in ulei.
    Elimina din alimentatia ta carea de porc, redu consumul de carne de vita sau pui, nu mai manca margarina si cumpara doar lactate degresata sau dietetica. Consuma salate din legume, fructe, daca se poate crude, daca nu atunci fierte, iar pt a da organismului proteinele pe care le lua din carne, consuma soia, linte, naut, orez integral si cereale integrale.
  •  
    • 79 mesaje
    10 Feb 2008, 01:34
    0 0
    Chiar daca alegi sa iei medicamente acum gandeste-te ca in timp vei ajunge din nou in situatia asta. Mai bine previi decat sa tratezi!
  •  
    • 10816 mesaje
    10 Feb 2008, 11:43
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 14 mesaje
    10 Feb 2008, 16:05
    0 0
    o sa ati urmez sfatul si ati multumesc mult!
  •  
    • 28 mesaje
    11 Feb 2008, 05:02
    0 0
    Draga Nadia,

Incearca si acest tratament cu MIERE SI SCORTISOARA.
    "Mierea de albine este folosita de secole pentru tratarea celor mai diferite afectiuni. Cercetatori contemporani au demonstrat ca folosita ca medicament, mierea nu produce efecte secundare, ba chiar luata in doze corecte nu produce neplaceri nici bolnavilor de diabet!
    O revista renumita din Canada numita Weekly World News a publicat pe 17 ianuarie 1995 o lista cu afectiunile ce pot fi tratate cu miere si scortisoara luate in diferite doze, potrivit cercetarilor unui grup de terapeuti vest-europeni.
    COLESTEROL

Un amestec din doua linguri de miere si trei lingurite de scortisoara pudra dizolvate in 450 ml de ceai (este de preferat infuzia de ceai verde) poate reduce nivelul colesterolului din sange cu cca. 10% in doar doua ore.
    Un amestec din o lingura de miere si jumatate de lingurita de scortisoara pudra luat de trei ori pe zi inaintea meselor principale va duce la scaderea colesterolului.
    Mierea simpla consumata la masa zilnic diminuiaza problemele de colesterol".

Daca te intereseaza si alte afectiuni care se pot trata cu miere de albine si scortisoara, iti pot trimite un alt mail.

Multa sanatate!
  •  
    • 14 mesaje
    11 Feb 2008, 10:06
    0 0
    eu ati multumesc, folosesc ceai verde dar simplu.si pastile ,,lipostop,, asa mia recomandat medicul daca vrei sa discutam mai multe intra pe ai-diu meu ,,nadia.elvira,, astept raspuns te pwp pa
  •  
    • 247 mesaje
    14 Feb 2008, 09:54
    0 0
    Lorelei24,ti-am scris un mesaj privat- sper sa-l primesti si eu sunt interesata de trat. mierii cu scortisoara.
    Te pup
  •  
    • 247 mesaje
    15 Feb 2008, 10:30
    0 0
    am primit mesajul,mii de multumiri.
  •  
    • 53 mesaje
    15 Feb 2008, 11:24
    0 0
    Multe sfaturi sunt bune. Important e pe care sa-l accepti. Eu am facut o cura de detoxifiere si am consumat Arctic sea Omega3. Asemenea valoare la colesterol e ingrijoratoare!!! Cum stai cu glicemia?
  •  
    • 146 mesaje
    16 Feb 2008, 12:22
    0 0
    ptr a scade colesterolul cate o lingurita de boabe de mustar dimineata ,pranz si seara inainte de masa.Daca nu ai probleme cu stomacul.Stiu pe cineva care a luat o groaza de medicamente dar cu boabele de mustar acum are colesterolul normal.
  •  
    • 1219 mesaje
    16 Feb 2008, 15:00
    0 0
    Si eu am colesterol mare, 318, desi nu sunt supraponderala si mananc putina carne si grasimi. La mine e genetic si iau Crestor, am luat si Lypanthil.
    E surprinzator sa vad analizele, culmea este ca in perioada in care am tinut o dieta drastica mi-a iesit si mai mare!! se pare ca stresul si poluarea afecteaza mult cresterea colesterolului.
  •  
    • 14 mesaje
    16 Feb 2008, 18:05
    0 0
    eu zic ca glicemia este buna.o am de 97,dar de ce ma antrebi de glicemie?normal,mama mea a avut diabet mia fost si mie putin frica sa nu fiu genetica diabetului.
  •  
    • 14 mesaje
    16 Feb 2008, 18:11
    0 0
    buna! am citit mesajul cu boabele de mustar.am ancercat timp de 3 saptamani.si am avut dureri foarte mari de cap,si mam speriat ,m-am gandit ca ami fac rau.si nu am mai luat.tot asa auzisem de la cineva,ca sunt bune.dar o sa mai ancerc.oricum ati multumesc fffff mult.pa pa
  •  
    • 14 mesaje
    16 Feb 2008, 18:16
    0 0
    buna!! si eu am colesterolul fff mare de 408,si cred ca si u sunt genetica mamei.nu stiu sigur pentru ca mama mea a murit acun un an.dar a avut diabet si...ami este fff frica.am folosit si eu lipanthil si ceai verde si vad ca ami merge cu ceaiul.nu ma mai doare capul.tu ai dureri de cap???
  •  
    • 488 mesaje
    16 Feb 2008, 20:43
    0 0
    Si eu am avut colesterolul marit ,cu toate ca manac dietetic.Colesterolul e si din cauza stresului.
    Se gaseste la plafar ceai pt colesterol.Ceaiul de papadie,ceaiul verde si ceaiul de salvie sunt bune.
    Eu am luat 3 luni silimarina capsule cate 2 pe zi si capsule de aloe vera.
    SOtul meu care il are mai mare decat mine ia si pastile de omega 3.
    Dar neaparat sa urmezi si tratamentul dat de medic
  •  
    • 1924 mesaje
    17 Feb 2008, 08:51
    0 0
    draga mea, si eu ma alatur celo ce spun ca nu doar dieta este cea care poate sa-ti influenteze scaderea colesterolului. desi ma abtin sa dau sfaturi : recent la o alrgie medicul m-a sfatuit sa nu mananc conservanti, coloranti si sa stau departe de stres...
  •  
    • 10816 mesaje
    17 Feb 2008, 12:40
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 1219 mesaje
    17 Feb 2008, 17:34
    0 0
    Eu asa m-am nascut cu el, am ficat sanatos, pancreas, insa am o mica boala genetica si doar apa daca beau, el tot asa se mentine. Am avut o perioada cand am piedut vreo 6 kg intr-o luna cu un regim ff strict....si colesterolul meu a sarit de la 280 la 300....