spermograma
-
0 0Buna.
M anumesc Emi si sunt noua pe forum. Eu si sotul mei ne dorim foarte mult un bebe.
Acum doua zile sotul si/a facut spermograma, dar far sa stim ca trebuie anumite conditii.
Asadar, dupa o abstinenta de aproape 3 saptamani , analiza a iesit aproape dezastruos (acum m/am documentat.
Initial am intrat in panica, dar dupa ce am vazut care sunt conditiile m/am linistit.
Analiza am efectuat/o la Giulesti la dr. Moisa.
Medicul ginecolog care ne/a recomandat este drb. Tarek de la Giulesti un super doctor.
Vreau mai multe informatii despre aceste analize.
Acum ne/a dat sa faca spermocultura si mie analizele de baza cum ar fi toxoplasmoza, clamydia etc.
As vrea sa stiu la cat timp se repeta spermograma.. -
Multumesc pentru raspuns.
Acum trebuie sa fac analizele specifice ininte de sarcina, respectiv toxoplasmoza, clamydia etc.
Vreauu s[/mi spuneti unde ar trebui s amerg sa le fac.
Doctorul meu, dr. Tarek de,la Giulesti mi/a recomandat Sanador.
Este ok?
Pentru spermocultura sunt aceleasi conditii ca la spermograma?
va rog sa/mi raspundeti, ca saptamana asta trebuie sa merg neaparat sa lefac.
Multumesc. va pup Eve. -
Viitorului meu sot i-au iesit analizele sum orice critica: cantitate 5000 din 40.000!!!Era disperat, si dr. a spus ca vom avea nevoie de multa rabdare, tratamente, etc!A si inceput un tratament! Dar cand el era la o luna jumate de tratament, am aflat ca suntem insarcinati in 6 saptamani! Si e copilul lui- precizare pt carcotasi!Asa ca tine de noroc, de steaua norocoasa, de vointa lui Dumnezeu, de toate la un loc, nu stiu! Cert e ca suntem insarcinati in 17 sapamani acum!Precizez ca el isi mai facuse un set de analize, cu vreun an inainte, cred, si tot rau tare ii iesisera!Erau si la alt cabinet, deci chiar era grava situatia! Ceea ce vreau eu sa va spun e sa nu disperati, sa nu va stresati, ca mai rau faceti!Si organismul reactioneaza dupa starea de spirit! Eu va doresc succes si multa sanatate!
-
teatea eu zic sa nu te descurajezi pt ca e nevoie de doar 1 singur spermatozoid pt fecundare, daca a iesit spermograma naspa cred ca ia dat si un tratament pt ca se trateaza si e influentata de multi factori, sotul meu a fost si racit si foarte obosit in perioada cand a facut-o in fine noi stiam de la inceput ca el e ok
oricum dupa cum sti luna trecuta am pierdut si luna asta sa intamplat ceva nasol, a fost soacramea la noi chiar in ziua ovulatiei si el sa inhibat (intelegeti voi) si degeaba cu spermograma buna cu tot.......
teatea nici o veste?