Biorezonanta magnetica

•  
    • 7 mesaje
    8 Feb 2008, 11:29
    0 0
    Fetelor, ati auzit cumva de terapia cu biorezonanta magnetica? Este un aparat care poate diagnostica aproape orice boala cu o precizie de 90-95% si poate, in acelasi timp, sa trateze boala. M-as programa pentru o sedinta, dar nu sunt chiar sigura de eficienta acestui aparat si nu stiu ce sa fac. Nu ma simt bine de cateva saptamani, insa analizele mi-au iesit bune, iar doctorul mi-a spus ca nu am nimic, dar eu ma simt bolnava si nu cred ca e doar in mintea mea. Ar fi absurd. De aceea ma gandesc sa incerc cu biorezonanta. A incercat cineva, cumva?
  •  
    • 93 mesaje
    8 Feb 2008, 11:58
    1 0
    din ce stiu eu nu aparatul vindeca bolile,ce medicamentele pe care ti le recomanda medicii apoi,sunt "naturale" si au preturi destul de mari,am auzit pareri si pro si contra legate de aceste aparate,stiu oameni care au renuntat la trat medicamentos pt naturistele aste si au platit scump naivitatea,plantele pot ajuta ca si suplimente nutritive,ceea ce si sunt acele produse,dar pe care le gasesti la plafar cu preturi de 10 ori mai mici

e doar parerea mea,bineinteles
  •  
    • 7 mesaje
    8 Feb 2008, 13:16
    0 0
    Eu as avea nevoie doar de un diagnostic din partea acestui aparat si nu neaparat de tratament. Cel mai important lucru este sa stii in primul rand ce afectiune ai, ca sa stii ce ai de facut. Eu am stat in pat timp de aproape 2 saptamani, pentru ca aveam greturi puternice si ameteli si nu mi se pare normal ca doctorul sa imi spuna ca sunt sanatoasa tun, pentru ca asa au indicat analizele. Deci, atunci cand doctorii sunt incapabili sa iti puna un diagnostic si, prin urmare sa iti prescrie un tratament, normal ca iti vine sa apelezi la alte metode.
  •  
    • 41 mesaje
    8 Feb 2008, 13:49
    1 0
    Eu am facut diagnosticare cu biorezonanta si nu una ci 2 si au fost cat se poate de exacte. Iar despre tratamentele naturale pot sa va spun ca sunt eficiente dar cer multa disciplina si perseverenta si bani multi. Daca le veti lua 2-3 saptamani sau atunci cand va aduceti aminte rezultatele nu se vor vedea niciodata.
  •  
    • 15 mesaje
    10 Feb 2008, 09:14
    1 0
    Colega mea de servici a apelat la o astfel de analiza. Asa sa te gandesti ca nici macar nu putea sa tina o cana in mana. Probleme de articulatii. Analizele clasice au iesit perfect, dar ea nu se simtea bine. A facut o astfel de "scanare", a urmat intrutotul tratamentul naturist prescris (intradevar cam scump, dar pentru starea ta de bine, ce nu faci!!!) si se simte bine. In paralel, a urmat si sedinte de acupunctura si reflexoterapie si acum duce o viata normala. Am colega de servici ... Sanatate multa!
  •  
    • 50 mesaje
    20 Feb 2008, 05:22
    0 0
    Da, du-te si vei sti unde ai probleme. Ca analiza este extrem de complex si poti avea incredere.
    Cat despre ce se recomanda ... eu am avut experiente neplacute.
    Pentru starea ta actuala iti recomand cafeaua Gano ca inlocuitor al cafelei tale obisnuite.
    Informatii la www.ganoexcel.com.ro/rom7105
  •  
    • 172 mesaje
    20 Feb 2008, 11:04
    1 0
    Qxci/Scio face si reechilibrari energetice(apropo de vampirii energetici si cei ce pierd energie multa)si terapii in special antistress,insa pt asta sunt necesare cursurile de specializare.altfel se obtine un mare esec.aceste aparaturi sunt utilizate in cadrul medicinii cuantice si bioinformationale.
    teo...intereseaza-te daca medicul ce lucreaza pe aparat are cursurile sau daca are experienta.un test facut bine dureaza cel putin 45 de minute.