ginecolog
-
8 Feb 2008, 11:210 0Buna, fetelor! De ceva timp ma obsedeaza ideea ca as putea avea chisturi ovariene sau alte probleme de acest gen( mai ales ca bunica mea are cancer uterin) de aceea vreau sa merg cat mai urgent la ginecolog. Sunt din Iasi si nu cunosc nici un medic ginecolog bun. Daca este cineva din Iasi si imi poate recomanda un doctor(de preferinta doctorita) bun(a), i-as fi recunoscatoare.
-
8 Feb 2008, 11:40diana popovici 0722787975.
cancerul bunicii tale nu are nici o legatura cu chisturile. eventual o data la 6 luni iti faci un pap si o lama si o echo pentru chisturi.
bafta! -
8 Feb 2008, 12:45Multumesc mult pentru raspuns, Teatea! Stiu ca nu are legatura cancerul bunicii mele cu chisturile, dar ma gandesc ca exista un caz in familie si poate riscurile sunt mai mari sa fac si eu.
-
8 Feb 2008, 15:47ei...nu te gandi la asta. mergi macar de 2 ori pe an la un control, daca ti-ai inceput viata sexuala fa cate un papanicolau si nu are ce sa se intample!!!
-
8 Feb 2008, 20:36Sunt emi si am fost diagnosticata si eu cu chisturi ovariene. Mi s/a spus ca s/ar putea sa fie de la o raceala puternica.Tratamenmtul;indometacin supozitoare 10 zile.
Aceste chisturi sunt anovulatorii ( sper ca e corerct).
Nu este ceva foarte grav daca se trateaza la timp si daca vrei un bebe. Daca vii in Bucuresti iti recomand pe dr. Tarek de la Giulesti. Este un om super de treaba si sufletist.