frica de ginecolog

•  
    7 Feb 2008, 23:13
    0 0
    mi e frica de ginecolog....la menstruatie nu am mai fost din luna decembrie,insa insarcinata nu am cum sa fiu....stiu k trebuie sa consult un ginecolog....dar mi e frica....rusine
  •  
    • 2249 mesaje
    7 Feb 2008, 23:21
    0 0
    Iti inteleg teama si retinerea, insa daca chiar ai probleme, n u ai incotro, trebuie sa ajungi la dr.
    Ar fi bine sa mergi pe o recomandare, ca sa nu ai surpriza neplacuta de a da peste un/o nesimtit/a
  •  
    • 1015 mesaje
    7 Feb 2008, 23:50
    0 0
    Dar cati ani ai, de iti este frica de ginecolog. Eu nu sunt ginecolog, dar sunt total de acord cu acei medici care raspund cu aceeasi moneda cu care sunt tratati ei. Cand mergi la ginecolog, nu trebuie sa fii genul de "mironosita" care vezi doamne "ii e frica". Hai sa fim seriosi! Nici un medic nu este "nesimtit" daca stii ce sa vorbesti. Multa sanatate!
  •  
    • 282 mesaje
    8 Feb 2008, 01:22
    0 0
    gandeste-te ca e un media asa cum te duci la o injectie de exemplu sau o altfel de consultatie
  •  
    • 282 mesaje
    8 Feb 2008, 01:23
    0 0
    medic*
  •  
    • 361 mesaje
    8 Feb 2008, 08:12
    0 0
    uite sfatul meu: nu mai sta pe ganduri pt ca se poata agrava pot fi niste chisturi dar daca nu sunt tratate pot sa iti aduca mari probleme inclusiv sa nu poti avea bb 9 doamne fereste) nu ii doresc asta nimanui
    daca esti virgina sa sti ca nu te urca pe masa o sa iti faca doar un eco pe burtica, iar ca sa iti fie mai usor cauta un ginecolog femei, o sa vezi ca dupa prima daca o sa fie mai usor
  •  
    • 224 mesaje
    8 Feb 2008, 14:42
    0 0
    asa frica mi-era si mie.tot auzisem povesti si povesti si iar povesti.acum,dupa prima vizita la gineco pot sa-ti spun ca nu ai de ce.serios!eu am fost la clinica elite(nu stiu daca e de bn sau nu),doamna doctor de acolo(ana-maria chisc a fost extrem de delicata,mi-a explicat tot ce urmeaza sa se intample,a folosit instrumentele cele mai mici,etc.dupa ce s-a terminat am intrebat:asta a fost tot?sincer,am fost o singura data la gineco,la dansa.nu sunt in masura de a-ti spune daca e sau nu un medic bun,pot sa-ti spun cu siguranta ca e o persoana extraordinara si ca e foarte atenta cu pacientii.mie mi-a trecut frica,deci.
  •  
    • 2439 mesaje
    8 Feb 2008, 14:59
    0 0
    LA ginecolog e cel mai fain

Mie imi place!
    Tipu ma face sa ma simt in siguranta, confortabil
  •  
    • 2894 mesaje
    8 Feb 2008, 18:13
    0 0
    dr. Celus Tarpan rulz!
  •  
    • 22 mesaje
    18 Feb 2008, 18:33
    0 0
    buna fetelor!! intereseaza te bine inainte unde mergi....prima data e importanta...parearea mea...sunt doctori care tin cont de asta si te vor face sa nu simti ca pe ceva neplacut aceasta experienta...si da intr adevar gandeste ca si cum ar fi un consult oarecare...sanatatea e pe primul plan!!!mult noroc
  •  
    • 122 mesaje
    18 Feb 2008, 18:43
    0 0
    Nu este nevoie sa iti fie rusine,e ceva absolut normal sa te duci la gineco.Mai ales daca e femeie medic,cu atat mai bine.Eu chiar nu cred ca as putea sa ma duc la un barbat gineco!!!!! M-as duce numai daca nu as avea o alta solutie!!
  •  
    • 104 mesaje
    18 Feb 2008, 18:45
    0 0
    Ah, eu urasc femeile ginecolog!

Cred ca un barbat este altfel, mai atent. Poate e vorba aici si de experienta mea: am dat peste muieri ginecolog super crizate si peste barbati gineco super-domni!
  •  
    • 122 mesaje
    18 Feb 2008, 18:51
    0 0
    Alli,da ,stiu ca barbatii ginecologi sunt mai atenti ,dar nu stiu de ce ,as simti ca se uita la p.. a mea ca la o femeie ,nu la o pacienta,desi ,la cate vede pe zi,nu cred ca are cum sa se uite altfel decat ca la o pacienta.Sa stau cu picioarele departate in fata unui barbat,in afara de partenerul meu..?Grrrrrrrrrrrr
  •  
    • 1924 mesaje
    18 Feb 2008, 19:05
    0 0
    joddy, depinde de profesionalismul lui. eu am ginecoloc barbat si nu se uita la fufuleana mea decat cu un profund interes profesional...si atat

intr-o alta ordine de idei si pe mine ma streseaza cumplit vizitele la ginecolog. e ca la dentist - e un rau necesar