stafilococul auriu
-
7 Feb 2008, 22:480 0buna!in urma unor analize,am descoperit ca am stafilococul auriu in gat......stiti cumva ce tratament mar putea ajuta sa scap de el?
-
8 Feb 2008, 14:52Buna! Baietelul meu a fost depistat anul trecut cu stafilococ auriu in nas. Automat i s-a facut si antibiograma si s-a vazut la ce antibiotic e sensibil stafilococu'(lui i s-a prescris Zinnat pt. 10-14 zile-nu mai stiu exact). Dupa aceea, am repetat analiza sa vedem daca stafilocou' mai e sau nu prezent.
-
20 Feb 2008, 05:35De Stafilococ Auriu nu se scapa cu antibiotice ci prin cresterea imunitatii organismului.
Iti recomand sa cercetezi produsele din portalul www.ganoexcel.com.ro/rom7105 iar daca vrei sa te tratezi cu ele cauta-ma ca sa iti dau schema de tratament specifica. ID Yahoo: mihaela.antoaneta -
20 Feb 2008, 05:37Draga mea, pentru pustiul tau iti recomand calduros ce ii dau si eu pustiului meu : Ciocolata Calda Gano.
Gasesti informatii in site-ul meu si daca te intereseaza cu drag iti fac legatura la firma sa iei si tu.
www.ganoexcel.com.ro/rom7105
ID Yahoo: mihaela.antoaneta