Bianca Brad suntem alaturi de tine
-
7 Feb 2008, 16:370 0sunt si eu o viitoare mamica( sper ca luna asta sa fie cu noroc) si am avut experienta pierderii a 2 sarcinii, nici nu stiu ce sa spun, am ramas fara cuvinte, pot sa spun ca suntem alaturi de tine Bianca
-
7 Feb 2008, 19:02l-aura,mi-am aruncat ochii pe subiectul asta din intamplare(am vazut emisiunea tot din intamplare).desi nu am pierdut nici o sarcina si nu am fost insarcinata niciodata,pot sa-mi imaginez(numai) calvarul persoanelor care s-au confruntat cu problema asta.sarcina usoara si multa bafta si sanatate tie si celui mic!
-
18 Feb 2008, 18:35multa bafta si multa sanatate...sa ai un bebe frumos si sanatos!!! Doamne ajuta!!!
-
19 Feb 2008, 07:07S-a nu uitam sunt multe femei in situatia Biancai Brad.Si suntem alaturi de ele!....
-
19 Feb 2008, 10:45am citit si eu scrisoarea de pe site-ul BIANCAI BRAD si cu toate ca nu am purtat niciodata in mine un sufletel, i-am inteles durerea. am citit cu fata inecata in lacrimi. sunt alaturi de toate femeile care trec prin astfel de chinuri.