clinica Novosibirsk

•  
    • 2 mesaje
    7 Feb 2008, 09:49
    0 0
    Am auzit/citit despre o clinica din Siberia, Novosibirsk, care trateaza diverse forme de cancer.
    Stiti cumva pe cineva care s-a tratat cu succes de cancer in aceasta clinica?
    Orice informatie este binevenita.
    Multumesc.
  •  
    • 678 mesaje
    7 Feb 2008, 10:22
    0 0
    Dan Iosif a fost acolo. Am auzit ca este o clinica de succes, dar probabil pentru el a fost prea tarziu, din pacate.
  •  
    • 650 mesaje
    7 Feb 2008, 10:29
    0 0
    draga mblue , eu am citit in formula as de o clinica in fosta iugoslavia, o sa ma uit iar si o sa revin cu informatii. nu -mi mai aduc aminte unde anume e, stiu doar ca tratamentul este exclusiv naturist si este cam scump. revin cu informatii cand gasesc articolul .
  •  
    • 650 mesaje
    7 Feb 2008, 10:40
    0 0
    mblue , clinica e in serbia,se numeste Nova vita, uite si un link :
    http://www.formula-as.ro/2007/798/medicina-naturii-44/leucemia-si-cancerul-pot-fi-invinse-8917
    merita, macar sa citesti, sunt in articol si cateva numere de telefon ale persoanelor care s-au vindecat. poti lua legatura cu ele. multa sanatate!
  •  
    • 2 mesaje
    7 Feb 2008, 11:38
    0 0
    chiar am gasit ceva informatii aici.
    multumesc mult.
  •  
    • 50 mesaje
    20 Feb 2008, 06:09
    0 0
    Draga mea, ai nevoie pentru tine? Exista tratament pentru cancer in Romania. Contacteaza-ma pe mess Yahoo: mihaela.antoaneta si iti dau detalii.
  •  
    • 49 mesaje
    20 Feb 2008, 12:15
    0 0
    Eu cred ca esti foarte agresiva cu reclama ta. Nu am mai intrat pe forum de foarte mult timp, iar acum incercand sa citesc topicurile am observat ca "esti peste tot cu produsele tale". Scuze, dar nu cred ca e necesar sa faci acest lucru...cum zicea si o alta eva este bine sa deschizi un topic si sa scrii acolo tot. Daca e cineva interesat te va contacta. Dar nu cred ca ciocolata sis cafeaua ta rezolva toate problemele.