urgent!ajutati-ma cu informatii,va rog!
-
0 0to make long things short:
am un chist ovarian format din 2 chisturi care impreuna masoara 6,8/4,5 cm pe ovarul drept.tesutul din jur e sanatos,ovarul e insa afectat.(asta dupa 2 drumuri la urgenta si unul la gineco-clinica elite).la elite diagnosticul a fost acesta de mai sus la eco inravaginala.la control nu a simtit mare branza(pt ca am uterul retrovers si formatiunea chistica e in spatele uterului).matusa mea(director la un spital din provincie,medic f bun,dar nu de specialitate)m-a sfatuit sa nu ma arunc la operatie pt ca nu ar rezolva pb in sine(de natura hormanala,crede ea)ci sa consult un endocrinolog.avand in vedere ca am numai 20 de ani,parerea ei a fost sa fac acest lucru pt ca mi-ar aparea mai apoi chist si la celalalt ovar.acestea fiind spuse,va rog,eve din Bucuresti,recomandati-mi un cabinet endocrinologic bun unde sa ma primeasca.situatia este urgenta,din cate am inteles,daca mai trece un ciclu menstrual,chistul se va mari,operatia se va face de urgenta.inca o data,recomandati-mi un endocrinolog bun sau un spital bun,va rog!!!! -
are dreptate matusa ta, la endocrinolog trebuie sa mergi, si eu am fost in situatia ta dar am ajuns la operatie pt ca nu si-au facut efect medicamentele, am 23 de ani si de 4 ani ma chinui cu chisturile, sfatul meu sa iti gasesti un dr de pe sfatulmedicului.ro, uni iti lasa si nr de tel sa ii poti suna, eu chiar daca sunt din arad am sunat un dr de pe acest site si ma lamurit foarte bine ce e de facut, incearca nu ai nimic de pierdut