Insomnii si stres

•  
    • 15 mesaje
    6 Feb 2008, 17:56
    0 0
    de vreo 2 saptamani ma lupt cu insomniile. Adorm la inceputul noptii pt ca sunt obosita dar apoi dupa vreo doua ore ma trezesc foarte agitata si nu mai am stare in pat. Simt o presiune constanta pe cap si in fiecare zi sunt ametita si simt ca nu pot sa trag destul aer in piept. De curand am fost la doctor, la urgente si mi-au facut toate investigatiile ca ekg, raze la plamani, ct scan la cap, test de sange. Toate au iesit bune. Mi-au zis ca s-ar putea sa fie de la stres, anxietate si mi-au prescris lorazepam. Nu l-am cumparat pt ca nu vreau sa incep cu astfel de medicamente, mi-e teama ca-mi da dependenta si am mai si citit ca acest medicamant poata sa-ti dea ameteala. Si eu care deja am ameteala in fiecare zi... Daca stie cineva alte tipuri de tratamente, naturiste. Va rog!
  •  
    • 41 mesaje
    6 Feb 2008, 18:17
    0 0
    Daca-ti faci si o biorezonanta si vei avea o evaluare amanuntita si exacta a starii de sanatate. Primesti acolo si tratamente naturale dar nu sunt tocmai ieftine si ca efectul sa se simta trebuie sa le iei 3 luni.
  •  
    • 3 mesaje
    7 Feb 2008, 14:39
    0 0
    Incearca IGNATIA, produs homeopat recomandat de medicul meu de familie pe care le iau de 1 luna si ma simt mai bine. detalii pe site-ul www.plantextrakt.ro
  •  
    • 50 mesaje
    20 Feb 2008, 06:07
    0 0
    Ce zici de cafea? Ar fi un tratament bun?
    Parerea mea este ca ar trebui sa incerci aceasta cafea. Prietenele mele sunt foarte multumite de rezultat.
    Informatii despre cafea la www.ganoexcel.com.ro/rom7105
    Iar daca te mai pot ajuta cu ceva ID Yahoo: mihaela.antoaneta
  •  
    • 3036 mesaje
    20 Feb 2008, 10:40
    0 0
    ciudat... toate prietenele tale sufera de insomnie?!?
    a, pardon... esti distribuitor si ala-i site-ul tau..
    in cazul asta, succes la atragerea clientilor