intrebare intrebatoare:P

•  
    • 63 mesaje
    6 Feb 2008, 11:33
    0 0
    buna fetelor
    in sfarit am mai gasit si eu timp sa mai scriu cate ceva pe forum.
    am o intrebare in legatura cu o chstie foarte ciudata. De doua zile am o scurgere maroniu inchis care miroase foarte urat,ciclul nu mi-a venit inca, desi ar cam trebui sa vina.la mine nu este regulat.
    dc a mai patit careva asa si binevoieste sa imi dea un sfat as fi recunoscatoare.
    ideea e ca asta vara mi s-a depistat un chist, am luat trei luni Yasmine ca si tratament, dar nu m-am mai dus la control asa cum trebuia. sa fie oare de la chist, in perioada ciclului am dureri groaznice.chistul avea 3cm atunci. Stiu ca trebe sa ajung la medic, dar fiind in sesiune imi este foarte greu ptr ca ma f mult de invatat si in plus mi-e foarte teama
    va pup si dc stiti ceva.....
  •  
    • 1431 mesaje
    6 Feb 2008, 12:04
    0 0
    probabil ai racit ...am patit-o si eu si de altfel cam in fiecare luna inainte de menstra am aceasta scurgere si apoi incepe menstratia
    de obicei de la raceli ...
    dar fugi la un control mai ales ca ai avut un chist
  •  
    • 578 mesaje
    6 Feb 2008, 12:12
    0 0
    Daca iti este teama sa mergi la medic, problema nu o sa se rezolve de la sine. Chestia cu " am prea mult de invatat" este o scuza, in fond este vorba de sanatatea ta. Pot sa inteleg o femeie nu stiu in ce sat care din lipsa posibilitatii sau ignorantei nu merge la medic, dar se pare ca la tine nu ar fi cazul, asa ca fuga la medic.
  •  
    • 3528 mesaje
    6 Feb 2008, 12:12
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 63 mesaje
    6 Feb 2008, 14:43
    0 0
    da stiu ca trebuie sa merg, si o sa merg.
    mersi frumos de raspunsuri, sper sa fie doar o raceala.
    va pup