nasul rosu in ori ce sezon

•  
    • 17 mesaje
    5 Feb 2008, 20:35
    0 0
    poate imi dati un sfat ; baiatul meu de 18 ani este tot timpul cu nasul rosu ,vara iarna nu conteaza e la fel si e foarte deranjat de roseata si incearca sa il mascheze cu fond de ten .Dermatologul ia recomandat un tr. care nu la ajutat de loc ,sper sa ma ajutati voi...
  •  
    • 3036 mesaje
    5 Feb 2008, 23:51
    1 0
    varianta unei alergii a fost luata in considerare?

oricum, o idee ar fi sa foloseasca un unguent cu efect vasoconstrictor, cum ar fi, de exemplu, un unguent pentru tratarea hemoroizilor sau varicelor. nu rade, asta este un truc folosit de fotomodele pentru a-si remedia ochii umflati, inrositi sau incercanati.

si ma mai gandesc ca, daca nu exista nicio cauza fiziologica, baiatul tau ar putea sa apeleze la o mica operatie estetica cu laser, care sa-i reduca vascularizarea din zona respectiva pana la un nivel normal.
  •  
    • 326 mesaje
    6 Feb 2008, 11:29
    0 0
    Ce diagnostic a fost pus? Cumva cuperoza?
  •  
    • 3158 mesaje
    6 Feb 2008, 19:15
    1 0
    ...Hitler avea mereu nasul rosu Cine stie cine va ajunge fiul tau Glumeam, sper sa fie bine.
  •  
    • 17 mesaje
    7 Feb 2008, 08:33
    1 0
    nu zicea ca e mai vascularizata zona aceea
  •  
    • 17 mesaje
    7 Feb 2008, 08:34
    0 0
    da si nu e alergc la nimic
  •  
    • 89 mesaje
    17 Feb 2008, 00:25
    1 1
    e posibil sa fie semne timpurii de cuperoza...
    mie toate cosmeticienele imi atrag atentia ca "vascularitatea la nivelul nasului este mai mare...", imi psun ca s-ar putea sa in timp sa am probleme si imi recomanda sa ma feresc de soare, asa ca... vara, la plaja, port intotdeauna sapca si crema cu factor maxim de protectie (cremele pt bebei)
    am inteles ca mai nou in gamele dermato-cosmetice exista si creme pt ten cu astfel de sensibilitate