donarea de sange...

•  
    • 599 mesaje
    5 Feb 2008, 13:54
    0 0
    treceam ieri pe langa institutul de hematologie si m-am gandit ca joi sa ma duc sa donez...
    nu donez pt. cineva anume,dar daca stiti pe cineva care are nevoie de grupa de sange B3 pozitiv o voi face nominal.
    astept raspunsurile voastre
  •  
    • 83 mesaje
    5 Feb 2008, 23:51
    0 0
    Nu conteaza grupa care o ai daca vrei sa donezi pentru cineva - se da sangele la schimb, insa persoana pt. care vrei sa donezi are nevoie de acel biletel de la centrul de donare pentru a-l duce la spital sa i se aduca sange. E mare problema cu donarea de sange si cei care au nevoie cu adevarat de sange .
  •  
    • 2894 mesaje
    5 Feb 2008, 23:59
    0 0
    eu am vrut sa donez anul trecut pentru cineva si nu m-au lasat pentru ca nu aveam peste 56 de kilograme si nu sunt deloc schiloada
  •  
    • 8237 mesaje
    6 Feb 2008, 02:57
    0 0
    pe mine prima data m-au trimis acasa....ca nu mancasem in ultimele patru ore.
    Io credeam ca-l vor si curat pe el, sangele...da-n halul in care tremuram...nu m-a mirat ca m-au trimis acasa.

Mie mi se pare ciudat asta cu donatul sangelui numai pentru ics, sau igrec...parerea mea.
  •  
    • 146 mesaje
    20 Feb 2008, 00:57
    0 0
    sotul meu doneaza regulat sange...sub recomandarea medicului...cum ca ar avea citez "prea mult sange "....
    ultimele 2 dati a donat pt o fetita bolnava de leucemie....o fapta buna
    daca puteti s`o faceti....e grozav...
    io-s anemica....si n-am cum sa donez...ca as face-o
    pupacei
  •  
    • 50 mesaje
    20 Feb 2008, 01:47
    0 0
    Medicii japonezi sunt surprinsi de efectele benefice ale ciuperci GANODERMA LUCIDUM si confirma eficacitatea sa in cazul multor boli, cum ar fi si anemia.
    Studiaza www.ganoexcel.com.ro/rom7105
    Pentru detalii legate de schema de tratament, daca te intereseaza contacteaza-ma direct si te voi sprijini.