Maioneza cu ou la sarcina?
-
3 Feb 2008, 18:060 0Buna evelor! Azi am mancat vinete cu usturoi si maioneza (1 ou crud si unul fiert) - doar o felie si n-as vrea sa-i fac rau bebeului pe care-l astept (sunt in saptamana 20 de sarcina). Partea rea este ca mi-am adus aminte ca am mancat si de sarbatori salata boeuff care avea tot maioneza cu ou. N-am facut exces insa totusi am mancat. Poate cineva sa-mi spuna daca in perioada sarcinii a mancat asa ceva si totul a fost in regula? Va multumesc
-
3 Feb 2008, 19:58am facut analize la toxoplasma inainte de a ramane insarcinata (IgG pozitiv 14.4 UI/ml si IgM negativ). Am sa fac si analiza la Listeria. Mersi de raspuns
-
3 Feb 2008, 20:15draga fluturash, de acum incolo incearca sa eviti maioneza facuta in casa, si eu am mancat insa doctorii recomanda doar maioneza din comert. cu smantana nu cred ca e vreo problema. de asemenea sa nu mananci pateu, alune si mai sunt multe dar nu-mi aduc aminte acum. eu am primit un brat de carti si de brosuri de la dr , care imi sunt de un real folos. noi suntem abia in sapt a 15-a .