ovare polichistice
-
17 Mar 2004, 12:340 0Buna tuturor!Am si eu o problema ce ma apasa si nu prea stiu de unde as putea gasi informatii. Asa ca m-as bucura daca cineva a fost sau este in situatia mea si m-ar putea lamurii!
La un contol mi s-au descoperit cateva chisturi pe ovare dintre care unul de 61mm pe ovarul stang.
Doctorul mi-a dat sa iau anticonceptionale pentru a-l micsora.
Nu stiu de la ce mi-au aparut si nici daca voi scapa de ele. Am mai auzit ca se poate ajunge si la operatii.
Daca cine ma poate linisti ii multumesc mult! -
18 Mar 2004, 09:23Buna,
Poti sta linistita, daca doctorul ti-a prescris anticonceptionala si le vei lua, chisturile vor fi tinute sub control. Nu toate chisturile se opereaza, doar cele mari cu o anume consistenta.
(daca mai ai intrebari...) -
18 Mar 2004, 09:50Si eu am avut chisturi si au trecut dupa ce am inceput sa iau Logest (cam in 2-3 luni).
NU toate chisturile se opreaza, mult "se duc" cand incepi sa utilizezi anticonceptionalele! NU te speria!! -
18 Mar 2004, 11:43Stai linistita se absorb cu anticonceptionale.Eu am avut chist pe ovarul stang de 9 cm si l-am operat cu laparoscopie pentru ca era prea mare.Al tau este micut!Nu-ti face griji,urmeaza sfatul medicului si o sa fie bine!
-
26 Nov 2006, 23:26buna green.
unde te-ai operat si la ce dct? info pls pt prietena mea
thx! -
27 Nov 2006, 21:56Un chist de 9 cm???Nu cumva 9 mm??9 cm mi se pare enorm!!!
Ia cineva Iasmin pentru problema asta?Are efecte?