VREAU SA MA INGRAS!!!
-
0 0spuneti-mi o reteta pentru ingrasat!!!stiu ca s-a mai discutat subiectul pe forum, dar daca ma apuc sa caut imi trebuie o zi intreaga.
-
dar pofta de mancare ai?
Daca nu ia o cutie cu VIPLEX- 2 patile pe zi si...mananci de rupi.
Daca ai pofta de mancare, vezi sa nu ai probleme de tiroida. Eu pana cum5 luni aveam 62kg la 1.67.
M-i s-a declansat tiroida( Hipotiroida), si de atunci mananc chiar cu pofta si des dar nu mai pun un gk. Acum am 55.Si vreau sa ma mai ingras. -
hehehehhe
intr-adevar nici sa fii prea slaba si sa te ia vantu' -cum s-ar spune- nu e bine.....Viplex am gasit la farmacii si e chiar foarte ieftin: 30 de comprimate-18.000 lei. Sunt si tablete efeverscente,10 tablete/35.000 lei. Sunt mai bune cele efervescente? O sa incep sa iau Viplex si o sa va dau de stire daca ajuta "slabanoagelor" ca mine sau ba
-
Am mai auzit de la cineva despre o reteta de ingrasare, si anume: timp de o luna de zile, bei in fiecare dimineata pe stomacul gol, un pahar (250 ml) de bere dupa care imediat poti lua micul-dejun. Eu una nu l-am incercat,insa daca Viplex-ul nu da rezultate, voi incerca si metoda asta, poate cine stie
-
Si eu am incercat cu vitamine si injectii si nu a mers, e drept ca imi dadeau pofta de mancare dar mie nu imi lipsea nici inainte. Asa ca daca ai pofat de mancare, s-ar putea sa le iei degeaba. Asa ca poate iti trebuie si o alimentatie adecvata pentru a te ingrasa. Dupa 5 ani de zile de incercari la mine a mers cu o cura de bere (deci ce ai auzit tu nu este eronat) si nuci. Am mai spus reteta asta si altora, nu stiu insa daca au incercat-o
Dar la mine a mers garantat. Te pup si succes!
-
Buna, Ilinka! Cura mea de ingrasare pe care ti-am recomandat-o se face cu bere si nuci, mai clar, trebuie sa bei cel putin 1/2 l de bere pe zi si sa mananci o cana mare de samburi de nuca. Asta trebuie sa faci in fiecare zi, fara intrerupere. La mine s-au vazut rezultatele dupa 3 luni. Trebuie sa fii perseverenta, sa te tii de reteta indiferent de orice, plus sa continui cu alimentatia adecvata (paine alba cat cuprinde, paste cu sos, dulciuri, mezeluri, prajeli, sucuri gazoase - chestii de fapt nesanatoase
). Daca fumezi, lasa-te de "sportul" asta 
Daca nu esti 100% sigura ca vrei sa te ingrasi, mai bine nu face cura ca s-ar putea sa regreti..
Te pup! Oana -
Buna Oana! In primul rand iti multumesc pt. raspuns. Am sa incep si cura aceasta cu bere si nuci (are vreo importanta cand bei berea.....se poate in orice moment al zilei? inainte de mesele principale sau dupa ele?)Ce e mai comic la mine e faptul ca, de vreo 3 ani de zile iau anticonceptionale si nu am pus un kg in plus, cand altele se plang de acest neajuns
Anul trecut in iarna, am reusit sa pun 3 kg (fara sa tin vreo cura in acest sens), insa cand a venit vara, pofta de mancare a disparut si cele 3 kg le-am dat jos in cateva saptamani
Iti urez toate cele bune
-
Buna

Eu stiu de cura de ingasare cu drojdie de bere: se ia drojdie cat o nuca si se amesteca cu o lingura de miere. Chestia asta se "inghite" in fiecare dimineata pe stomacul gol, pana cand rezultatele sunt satisfacatoare.
Eu n-am incercat-o pt ca n-am nevoie (absolut deloc!) dar unei prietene i-a fost eficienta.
Bafta! -
Nu cred ca are importanta cand se bea berea, banuiesc ca nu vrei dimineata totusi
. Dar iti pot spune cand o beam eu. Dupa amiaza sau seara. La fel si nucile. Stiu ca ce mananci seara se pune mai bine
asa ca incearca asa! te pup si astept sa imi spui ca te-ai ingrasat!
PS - nici pe mine nu m-au ingrasat anticonceptionalele si nici chiar acum cand nu mai vreau sa ma ingras si cand metabolismul meu e putin mai lent..