cezariana si medic ginecolog

•  
    • 37 mesaje
    1 Feb 2008, 16:03
    0 0
    buna fetelor.am si eu o intrebare?stie cineva cam cat costa o cezariana?cat si cui trebuie sa-i dai spaga?ce parere aveti despre doctorul ginecolog ciobotaru jean din galati si despre spitalele din galati.va pup si sarcina usoara
  •  
    • 650 mesaje
    2 Feb 2008, 19:53
    0 0
    draga suz , vad ca nu ti-a raspuns nicio eva asa incat o sa incerc sa te ajut eu. nu sunt din galati insa, am descoperit un site:www.mami.ro. exista un forum acolo .cauta topicul "vorbeste cu mamici din judetul tau!" cu siguranta vei gasi multe mamici in devenire acolo care te vor ajuta.
  •  
    • 96 mesaje
    3 Feb 2008, 10:42
    1 0
    draga suzx,
    Eu locuiesc in Braila, dar am nascut in octombrie anul trecut in Bucuresti la spitalul judetean Ilfov si am dat 600 RON pt cezariana la doctorita mea si 150 RON la anestezist (mi-au facut rahi-anestezie, deci mi-am vazut puiutul imediat dupa ce l-au scos si nu am avut nici o problema dupa anestezie, gen dureri de cap sau altceva). Nu am ales un spital cu 'renume' din Bucuresti pt ca am tot citit pe net despre multe situatii neplacute petrecute in astfel de spitale. Si pot sa iti spun ca am fost inspirata in alegerea mea. Spitalul nu are conditii ultramoderne, dar este foarte curat si cei care lucreaza in spital au fost amabili si draguti, incepand de la infirmiere si pana la medici.
  •  
    • 649 mesaje
    3 Feb 2008, 12:51
    0 0
    Buna! Incearca sa mergi la doctorul Eremia , este un medic foarte bun! Multa bafta!
  •  
    • 361 mesaje
    4 Feb 2008, 16:21
    0 0
    cezariana in arad e 350 E, cam mult dar daca nu vrei sa risti - dai
  •  
    • 37 mesaje
    4 Feb 2008, 21:37
    0 1
    va multumesc din suflet ptr raspuns.am auzit ca aici in gl se da cam 10mil si conditiile sant mizerabile...dar asta e.eu merg la doctorul ciobotaru jean de la romar.ce parere aveti despre el?si despre spitalul judetean din gl?va pup