Chisturile si sarcina

•  
    • 2 mesaje
    1 Feb 2008, 14:28
    0 0
    Salutare,

Am si eu 2 intrebari poate ma lamureste si pe mine cineva !
    1.Am chisturi la ambele ovare, exista posibilitatea ca aceste chisturi sa dispara odata cu o sarcina avortata?
    2.La ecograf se poate cunoaste daca am avut vreo sarcina in ultima jumatate de an?sau daca exista vreo chestie care sa poata indica asta la ecograf!
  •  
    • 1431 mesaje
    1 Feb 2008, 16:06
    0 0
    salut
    din cate stiu eu chisturile se pot trata printr-o sarcina , insa stiu ca din cauza lor ramai f greu insarcinata
    si eu cred ca NU are cum sa se vada la ecograf daca ai fost insarcinata in ultimele 6 luni , mi se pare imposibil , se vede in luna respectiva , dar de acum sase luni .......
  •  
    • 361 mesaje
    2 Feb 2008, 18:39
    0 0
    sincer chisturile nu dispar cu sarcina doar cu tratament special sau operatie, in plus nu prea ai cum sa ramai insarcinata daca ai chisturi
  •  
    • 2 mesaje
    2 Feb 2008, 23:32
    0 0
    Problema este ca am aceste chisturi de mult timp, am aflat asta in urma unor ecografii, toate au specificat lucrul asta, dar totusi am ramas insarcinata foarte usor!
    Mama vrea sa repet ecografia si nu as vrea sa stie ca am avut o sarcina, doctorita imi spusese ca aceste chisturi vor disparea odata cu prima mea sarcina!
  •  
    • 361 mesaje
    3 Feb 2008, 18:16
    0 0
    la eco nu se vede decat dc esti insarcinata si abia din a 6-8 saptamana, daca nu mai ecti nu se vede, se vor vedea doar chisturile daca le mai ai
    o intrebare tu ai ramas insarcinata anume sa iti dispara chisturile?
  •  
    • 3528 mesaje
    3 Feb 2008, 19:16
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 9 mesaje
    3 Feb 2008, 20:56
    0 0
    E greu sa ramai insarcinata daca ai chisturi. Dar sunt metode de tratament mai usoare, de ex tratamente homeopatice. La Iasi este un doctor care ajuta cuplurile sa faca copii.