ce parere aveti de produsele FOREVER?

•  
    • 1 mesaje
    1 Feb 2008, 11:11
    3 0
    Nu de curand am inceput un tratament de la FOREVER impotriva caderii parului. FOLOSESC SAMPONUL, BALSAMUL,ALOE FIRS, NATURE-MIN, FIELD OF GRRENS SI ALOE BERRY NECTAR.am probleme foarte mari cu caderea parului...a inceput sa mi sa vada si pielea capului..si am doar 20 de ani!pls..as vrea sa stiu niste pareri.va multumesc.
  •  
    • 86 mesaje
    4 Feb 2008, 18:53
    2 0
    Buna, foloseste cu incredere produsele pe care le ai, este o combinatie f.buna si cu siguranta o sa ai rezultate .Trebuie sa ai un pic de rabdare .Sanatate
  •  
    • 104 mesaje
    6 Feb 2008, 14:03
    0 0
    Buna,
    Cat te-au costat produsele de la Forever?
    Eu folosesc 3 produse de la Plantur 39 (cica sunt nemtesti) prescrise de dermatolog si sunt total dezamagita. Dupa 3 luni nici un rezultat.
    Cred ca as incerca orice la ora asta. Am 26 de ani si ma lupt cu problema asta de cativa ani.
  •  
    • 295 mesaje
    6 Feb 2008, 21:33
    1 0
    cine ti-a dat atatea produse a vrut sa-si umple buzunarul!
    Samponul, balsamul si natur-min erau suficiente pt inceput!
    Daca iti permiti, sa folosesti mereu samponul si balsamul!
  •  
    • 3 mesaje
    8 Feb 2008, 17:15
    0 0
    sunt bune produsele de la FOREVER. exact aceleasi produse le-am folosit si eu pentru caderea parului.. la cate auzisem despre ele, ma ashteptam sa nu imi mai cada niciun fir dupa folosire . nu a fost chiar asha, dar chiar ajuta. un par sanatos itzi doresc
  •  
    • 104 mesaje
    10 Feb 2008, 14:41
    1 0
    Revin cu aceeasi intrebare. Cam la ce valoare se ridica produsele specificate de la Forever? Cunosc un reprezentant de la firma asta, dar n-as vrea sa-l deranjez pana nu stiu daca imi pot permite sa fac o comanda acum sau nu.
    Multumesc.
  •  
    • 361 mesaje
    10 Feb 2008, 17:20
    0 0
    Am folosit acum doi ani un gel cicatrizant, pentru netezirea unor cicatrici ramse in urma unor cosuri pe fata. Au disparut repede si foarte bine. La fel, doua pete (cei drept, nu prea mari dar inestetice - aproape de ochi) s-au atenuat pana ca nu se mai cunosc aproape deloc dupa ce le-am masat cu acelasi gel (si nu au mai revenit). Deci, cred ca si celelalte produse de la Forever sunt eficiente. Am avut indoieli cand mi-a fost recomandate de o prietena (care a scapat cu acelasi gel tot de o mica cicatrice mai veche), dar a fost eficient.
  •  
    • 4411 mesaje
    10 Feb 2008, 23:38
    1 0
    Uite un link cu preturile de la forever...nu stiu daca au fost modificate sau de cand dateaza lista..

http://www.flpaloevera.ro/preturi.php
  •  
    • 104 mesaje
    11 Feb 2008, 12:21
    0 0
    Multumesc pentru raspuns AndreeaX.
    A incercat cineva sa foloseasca gama lor de produse pentru slabit? Sunt eficiente, sau sunt stil Herbalife, de la care slabesti si dupa ce te lasi de ele te ingrasi mai mult?
  •  
    • 1122 mesaje
    11 Feb 2008, 16:58
    0 0
    Buna, acum o luna de zile am inceput sa folosesc si eu produse forever.
    Am luat acel get, vitaminele Nature Min si impotriva caderii parului Aloe First!

Gelul, beau dimineata pe stomacul gol si seara inainte de a ma baga in pat (nu are un gust asa bun dar m-am obisnuit).
    Vitaminele iau 2 dim, 2 la pranz si 2 seara, de fiecare data dupa ce mananc. Si am observat ca incepusem sa mananc cam mult si am mai redus din vitamine, max 3 pe zi.
    Iar Aloe First il folosesc dupa ce ma spal pe par.

Iar acuma vreau sa imi iau si samponul de la forever.
    Dupa o luna de zile eu sunt multumita, stiu ca folosesc niste produse care ma ajuta, nu bag toate pastilele cu e-uri sau alte substante care sa aiba reactii adverse.
  •  
    • 50 mesaje
    20 Feb 2008, 05:18
    9 0
    Daca ai grupa de sange A2 uita-le ! Pentru celelate grupe sanguine e OK.