ce parere aveti de produsele FOREVER?
-
3 0Nu de curand am inceput un tratament de la FOREVER impotriva caderii parului. FOLOSESC SAMPONUL, BALSAMUL,ALOE FIRS, NATURE-MIN, FIELD OF GRRENS SI ALOE BERRY NECTAR.am probleme foarte mari cu caderea parului...a inceput sa mi sa vada si pielea capului..si am doar 20 de ani!pls..as vrea sa stiu niste pareri.va multumesc.
-
Am folosit acum doi ani un gel cicatrizant, pentru netezirea unor cicatrici ramse in urma unor cosuri pe fata. Au disparut repede si foarte bine. La fel, doua pete (cei drept, nu prea mari dar inestetice - aproape de ochi) s-au atenuat pana ca nu se mai cunosc aproape deloc dupa ce le-am masat cu acelasi gel (si nu au mai revenit). Deci, cred ca si celelalte produse de la Forever sunt eficiente. Am avut indoieli cand mi-a fost recomandate de o prietena (care a scapat cu acelasi gel tot de o mica cicatrice mai veche), dar a fost eficient.
-
Buna, acum o luna de zile am inceput sa folosesc si eu produse forever.
Am luat acel get, vitaminele Nature Min si impotriva caderii parului Aloe First!
Gelul, beau dimineata pe stomacul gol si seara inainte de a ma baga in pat (nu are un gust asa bun dar m-am obisnuit).
Vitaminele iau 2 dim, 2 la pranz si 2 seara, de fiecare data dupa ce mananc. Si am observat ca incepusem sa mananc cam mult si am mai redus din vitamine, max 3 pe zi.
Iar Aloe First il folosesc dupa ce ma spal pe par.
Iar acuma vreau sa imi iau si samponul de la forever.
Dupa o luna de zile eu sunt multumita, stiu ca folosesc niste produse care ma ajuta, nu bag toate pastilele cu e-uri sau alte substante care sa aiba reactii adverse.