medic familie: Titan sau Costin Georgian
-
31 Ian 2008, 14:131 0Buna ziua, imi poate cineva recomanda un medic de familie intr-una din zonele acestea? Aveam o doctorita intr-un cabinet de langa circa financiara, insa a dispatut cu cabinet si post telefonic cu tot, evident fara a-si anunta pacientii... Multumesc mult pentru orice sugestii!
-
31 Ian 2008, 14:45medicul meu de fam este in zona potcoava, gloria, pe pictor george tatarascu nr. 10. herdea valeria.
daca vrei amanunte mai multe iti voi da...
daca esti interesata... -
1 Feb 2008, 01:25Al meu este pe strada Reconstructiei,la Stejarul, si e destul de bun;chiar m-a ajutat cu niste probleme.Se ocupa si de acupunctura si homeopatie daca te intereseaza si aspectul asta...
-
1 Feb 2008, 20:20Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Deocamdata ezit intre cel specializat in acupunctura si clinica Hipocrat 2000, despre care n-am auzit nimic, pana azi. De la Titan m-am mutat la doctorita despre care scriam in primul mesaj, dar nu mai vreau sa calc acolo; aveam nevoie de psiholog/psihiatru acum 2 ani si am avut o experienta negativa, un refuz din pricina asigurarii mele care se varsa in conturile din Tg.Mures, desi lucrez/locuiesc in Capitala.