efectele emotiilor asupra organismului
-
31 Ian 2008, 14:090 0De ceva timp incoace(cred ca de vreo 3 ani), mi se intampla ca atunci cand traiesc emotii foarte puternice, fie ele pozitive sau negative, sa incep sa tremur fara sa ma mai pot controla; acest tremurat nu dureaza mult in timp, el incepe sa dispara pe masura ce ma linistesc si eu. Totusi, eu nu reusesc sa inteleg de ce incep sa tremur asa tare.. ar trebui sa ma ingrijorez din cauza asta? e posibil ca sistemul meu nervos sa fie mai fragil?
-
31 Ian 2008, 14:53si mie mi se intampla la fel. dar numai la chestii negative. tremur si nu ma pot controla. inima imi bate f f f tare. inghet. imi vine sa cad din picioare
-
31 Ian 2008, 15:07sunt efectele adrenalinei... mdeh... fiti fara grija, totul e ok. cand pompeaza adrenalina, nici macar nu se poate lesina

senzatia de cadere din picioare este, de fapt, o usoara amortire a picioarelor, pentru ca sub efectul adrenalinei (care in mod normal se varsa in sange in fata pericolelor reale), organismul cauta sa alimenteze mai bine organele vitale cu sange, nutrienti si oxigen (de aici si respiratia accelerata, si bataile mai puternice de inima, care joaca rolul de pompa).
e vorba de oleaca de anxietate... deh, traim intr-o lume asa de grabita si competitiva, ca nu-i de mirare ca uneori ne da adrenalina peste nas, ca sa ne aduca aminte s-o luam mai usurel...
-
31 Ian 2008, 18:41da...si mie mi se intampla...si mai ales daca ma supar f. tare.Doctorul mi-a recomandat ceva medicamente "Calmogen" de calmare pt. ca de la emotii f puternice imi bate inima f repede si am dureri de stomac.
Ma rog...am incercat sa nu le iau si sa incerc sa ma calmez singura si sa trec peste emotii mai usor... -
4 Feb 2008, 14:10Emotivitatea excesiva poate fi un semn al
unei labilitati psihice,dar poate fi si un inceput al unei boli somatice(tiroida, inima,etc).Nu se poate prescrie un tratament doar pe baza a cea ce descrieti dvs.Daca doriti un sfat mai exact va rog sa imi scrieti detaliat pe adresa:
florentin_george1960@yahoo.com