electrocauterizare la nas
-
1 0buna! as vrea sa-mi dati informatii despre aceasta procedura cele care ati facut asa cv sau ati auzit de la cineva. eu saptamana viitoare trebuie sa ma duc la orl-ist sa-mi faca pentru k tot mi se infunda nasul.
pe voi v-a ajutat? ati putut respira mai bine?
va rog sa-mi raspundeti!
merci mult! -
eu am facut cauterizare pentru ca imi curgea nasul mai tot timpul, ca si cum a-si fi fost racita
a fost destul de dureros, am facut cauterizare de doua ori, la citiva ani diferenta, cu doua metode, dar ambele au fost neplacute in felul lor, acum e mai bine
normal daca ai nasul infundat si ti s-a recomandat cauterizarea atunci trebuie sa o faci
sanatate si curaj ! -
sa nu fie rinita alergica... mie mi s-a spus ca electrcauterizarea se face cand sunt vasele capilare f subtiri si una - doua curge sange din nas...
dar in acelasi timp e bine sa curga sange din nas, daca faci puseuri de tensiune...
nu risti sa se sparga un vas de sange la cap... trebuie cerute mai multe pareri...
vezi sa nu fie deviatie de sept.. mergi si la alt doctor... -
Buna! pai am si deviatie de sept si mi s-a recomandat sa fac operatie pt aceasta dar momentan nu e posibil.
de accea medicul mi-a zis k momentan asta ar fi cea mai buna solutie, pentru ca mi-a dat tratamente antialergice si tot mi se infuda nasul. si e foarte deranjant pentruk noaptea nu pot dormi, ma tot trezesc cu nasul infundat foarte tare de parca ar fi acolo un dop si trebuie sa ma ridic in picioare ca sa se defunde sau sa pun picaturi.
diagnosticul pe care mi l-a pus este de rinita hipertrofica obturativa, deci e de la hipertrofia mucoasei nazale.
m-ar interesa daca dupa operatie in primele zile voi avea dureri mari si dificultati la respiratie sau totul se poate suporta?
deja am emotii. mai am ziua de maine si luni deja trebuie sa ma duc la spital.
si ma mai gandesc cat trebuie sa dau...in buzunar...poate ma sfatuiti si in legatura cu asta
merci mult! -
curaj, angel !
pe mine ma durea capul si in zona nasului, asta in ziua cind s-a facut cauterizarea, a doua zi nu mai doare, numai ca nasul este infundat citeva zile, nu prea se poate respira pe nas si trebuie mers la control de citeva ori care este f neplacut,
sa nu te sperii ca in primele doua zile va curge un lichid incolor din nas, dar este ceva normal
in orice caz nu este un lucru de care sa fi asa de speriata, este f bine sa fi cit poti de relaxata
si nici prea multe informatii nu cred ca ajuta f mult, fiecare spune varianta ei si s-ar putea sa fie mult mai simplu decit crezi
curaj si sa ne scrii cum a fost -
merci mult pt mesaje.
sper sa fie totul bine si sa aiba efect.
eu chiar de nasul infundat vreau sa scap si sper k dupa interventie nu va fi mai rau ca inainte, acuma primele zile voi suporta, dupa aceea sper din tot sufletul sa aiba rezultate si sa pot si eu dormi o data 8 ore fara sa ma trezesc si primesc aer asa cum e normal.
sa-mi tineti pumnii!
-
Buna! am revenit!
marti m-au externat!
am facut electro-cauterizarea pe moment nu m-a durut foarte tare numai dupa cand m-au dus in salon m-a apucat o durere de cap ca nici nu puteam sa-mi deschid ochii si am ametit foarte tare, dar nu a tinut decat c-am o ora, am si adormit un pic dupa si cand m-am trezit a trecut durerea de cap.
acuma mi-am dat seama ca nu a fost mare lucru dar asta este intotdeauna avem emotii inainte de ceva ce nu am mai facut niciodata.
si parca-parca incep sa respir mai bine parca nu mi se mai infunda asa de tare nasul in timpul noptii dar totusi inca ma mai trezesc de cateva ori, sper sa fie totul bine si sa iasa secretiile acelea nazale care imi infunda nasul.
va pup! si mersi pt sfaturile dinainte!