anticonceptionale?

•  
    • 377 mesaje
    30 Ian 2008, 14:11
    0 0
    evelor se poate de la anticonceptionale sa-mi provoace stari depresive. va multumesc!
  •  
    • 9 mesaje
    30 Ian 2008, 16:15
    0 0
    Salut.Inainte s-a le iei tiai facut analize? La medic ai fost?
  •  
    • 221 mesaje
    30 Ian 2008, 16:17
    0 0
    Sigur NU.
  •  
    • 197 mesaje
    30 Ian 2008, 16:55
    0 0
    daca esti la inceput, in primele luni de utilizare pot aparea reactii adverse , desi nu e necesar ca acestea sa fi fost determinate de contraceptivele orale, si care in mod obisnuit se amelioreaza in timp. si anume: greata, varsaturi, dureri abdominale, diaree, crestere in greutate, retentie hidrosalina, dureri de cap, migrena, scaderea apetitului sexual, stare depresiva, modificari ale starii de dispozitie, dureri la nivelul sanilor, modificari ale secretiei vaginale, mancarimi.
    de regula se recomanda sa intrebi medicul inainte de administrarea contraceptivelor.asta pt ca sunt unele contraceptive orale combinate care nu trebuiesc luate cand ai avut probleme cu tromboza,daca ai avut vreun atac vascular cerebral,antecedente de migrena, diabet zaharat, pancreatita,, boli hepatice, cancer s.a.
    se mai tine cont si de varsta ,de faptul ca esti fumatoare sau nu, de analize la sange.
    e mai simplu sa intrebi medicul si sa nu iei de capul tau.
  •  
    • 377 mesaje
    31 Ian 2008, 12:42
    0 0
    Cand am inceput sa le iau am fost la doctor, mi-au fost prescrise. Numai ca am facut o pauza de 3 luni in care am inceput sa le iau din nou. Si inainte sa-mi vina ciclul sunt foarte nervoasa si agitata si de asta intreb...am mai avut stari ca intepaturi in san, imi curgea o secretie maronie, dar nu stari de depresie. va multumesc