tulburare depresiva

•  
    • 1 mesaje
    29 Ian 2008, 20:00
    0 0
    buna! merg la pshiatru de 11 luni, incerc sa tratez aceasta boala tulburare depresiva atacuri de panica si nu are nici un rezultat. stie cineva daca aceasta boala se poate trata prin medicina naturista ? va multumesc frumos!
  •  
    • 3158 mesaje
    30 Ian 2008, 00:01
    0 0
    incearca si un psiholog, cred ca te-ar ajuta mai mult decat prod. naturiste...iti doresc numai bine.
  •  
    • 1166 mesaje
    30 Ian 2008, 13:06
    0 0
    se poate trata daca mergi la un medic homeopat
  •  
    • 1259 mesaje
    30 Ian 2008, 15:06
    0 0
    Draga Lucia fii barbata incearca si lupta cu tine . Pentru o depresie te dai batuta .Incearca si sa faci sport ,sa mergi mai mult in aer liber miscare prin magazine fara nici un scop decit de a privii si de a visa.
  •  
    • 162 mesaje
    30 Ian 2008, 16:17
    0 0
    Persoana care sufera este femeie, mai mult ca sigur. "Fii barbata" mi se pare o bataie de joc si nu un mod de a o ajuta. Credeti ca n-a incercat si ea insasi sa lupte cu starea depresiva.
    Psihiatria nu rezolva problemele pentru ca ignora cauzele si trateaza doar simptomele. Intr-adevar o psihoterapie ar putea-o ajuta daca exista in localitatea unde sta. Daca nu se poate face si consiliere psihologica online. A vorbi in direct cu un psihoterapeut este oricum mai util decat a inghiti orice.
  •  
    • 4418 mesaje
    30 Ian 2008, 21:53
    0 0
    cred ca un psiholog ar putea sa te ajute . Totodata siunt si diete alimentare si produs enatyriste sau fitoterapice care ar usura problema ta. Incearca sa iei legatura cu specilisti din aceste domenii. Sananate si fruntea sus!
  •  
    • 3036 mesaje
    31 Ian 2008, 11:27
    0 0
    lucia, ca una care ma lupt cu atacurile de panica de vreo 7-8 ani incoace si care, ca tampita, am pierdut ani de zile sperand ca o s-o pot rezolva cu remedii naturiste si psihanaliza, pot sa afirm ca nu poti rezolva un dezechilibru chimic la nivelul creierului nici cu ceai de valeriana si nici rascolindu-ti la infinit amintirile dureroase.

roaga psihiatrul sa-ti prescrie un medicament care sa te ajute dpdv neurochimic (eu iau zoloft, de ex). apoi fa psihoterapie comportamentala. ai sa vezi ca progresele nu vor intarzia sa apara.