efectul negativ al anticonceptionalelor?
-
0 0Acum 15 zile am inceput sa iau anticonceptionalele Novinette. De 5 zile mi-a venit din nou ciclu care la inceput a fost putin apoi a devenit chiar suparator, adica abundent...(desi avusesem ciclu luna aceasta si nu era cazul sa vina iar)....Vazand acest lucru m-am speriat putin si am incetat sa le mai iau. Cu toate acestea ciclul nu a incetat si a devenit chiar mai abundent...
A mai fost cineva in aceasta situatie?? Mentionez ca pana acum nu am folosit nici un anticonceptional...
Oare daca a mai fost cineva in aceasta situatie, ce a facut??? -
Nu te speria scumpo. Nu sunt scrise in prospect posibile reactii adverse?
Le-ai luat la sfatul medicului? Conteaza mult. Am auzit ca sunt puternice in sensul ca ataca ficatul si toate cele. Unul din anticonceptionalele slabe in toxine si care protejeaza la fel de bine ca si unele de 300.000 lei, sunt Mycroginon. Dar tot la sfatul medicului. -
Mie mi-a recomandat medicul acum vreo 3 ani niste anticonceptionale care mi-au provocat o hemoragie de o luna de zile. Nu mai tin minte cum se chemau dar erau foarte cunoscute si se recomandau in special celor tinere care folosesc prima oara. Dar eu aveam peste 30 de ani numai ca nu folosisem pana atunci anticonceptionale orale. Atunci mi-a zis sa nu le intrerup dar le-a schimbat cu Microgznon. Astea sunt foarte bune pt. mine si sunt cam 100.000. lei