respiratia gurii
-
29 Ian 2008, 09:170 0Buna ziua,am si eu o curiozitate.Am fost mai de mult da stomatotlog si mi-a zis k pt intarirea gingiei sa ma spal cu sare, zis si facut numai k, cand pun sare pe periuta si incep sa ma frec pe gingii simt un miros foarte urat al gurii si am intrebat de ce si mi s-a raspuns k sarea omoara microbii.Acum eu vreau sa stiu cat este de adevarat k omoara microbii si cat e de adevarat k sarea e buna pt gingii.multumesc
-
29 Ian 2008, 09:22respiratia gurii
pai sarea e un leac stravechi pt gingii si pt curatarea dintilor,si este si un dezinfectant mediu totodata,dupa ce te speli cu sare mai spala-te si cu pasta de dinti (o boaba de mazare) -
29 Ian 2008, 09:34aoleu,acum am vazut ,nu cred ca trebuie sa te "freci" pe gingii,eu stiam pe dinti,ca altfel le ranesti(gingiile)
-
29 Ian 2008, 09:46da pai imi curge sange k ma frec k nebuna sa se spele bine, si totusi cred k nu ar fi bine cu periuta cred k cu degetul......
-
29 Ian 2008, 10:06oh my god...pai ,mirosul urat cred ca vine de la sange,normal,nu te mai freca pe gingii,te speli pe dinti normal,ca sarea ajunge si la gingii,dar ce naiba,mai bine renunta la asta,cumpara o pasta de dinti sensitive ca ti-ai terorizat gingiile
pt curatare mai buna ia si ata dentara si apa de la colgate si gata ca ramai fara dinti
-
29 Ian 2008, 10:16aha multumesc mult pt sfaturi, nu e problema k nu folosesc o pasta de dinti buna exclus asta dar am zis sa folosesc sarea pt k intareste gingiile si cik albeste si dintii