APA, un miracol

•  
    • 4 mesaje
    29 Ian 2008, 00:45
    1 0
    Va propun cea mai ieftina terapie si cea mai eficienta in majoritatea bolilor Este o descoperire a unui cercetator de origine iraniana care recomanda a se bea intre 2-4 litri de apa pe zi, in doze de "00-250 ml departe de orele de mese,ex. 1/2 ora inainte de pranz sau cina, Dupa pranz si daca se reuseste chiar mai mult. De asemenea el recomanda miscarea, adica mersul pe jos, la pas sustinut pentru circa 2 ore pe zi, astfel: 1 km la fiecare 15 minute. Da rezultate in colesterol, hipertensiune, angina pectorala, colita, ulcer, artrita, cardiopatie miocardita, sclerodermie, diabet, sindromul lui Sjogren (ochi uscati) pneumonie, alzaimer, depresie, fibrom si uter fibromatos, migrenereflux gastro esofagian, hernie jatala, bronsita astm, alergii. medicul se numeste Fereydoon Batmanghelidj si rezultatul cercetarilor sale este recunoscut si apreciat la nivel mondial. Eu personal ma tratez din octombrie prin metoda aceasta si am inregistrat foarte multe schimbari pozitive. Am ajuns sa beau cca 6 litri de apa pe zi.
  •  
    • 650 mesaje
    29 Ian 2008, 01:34
    0 0
    6 l pe zi? mamaaaaaa, greu e crezut! sincer, hai sa zicem ca vara 3 l de apa pe zi ii bem fara probleme , insa, acum ,iarna eu abia pot sa beau 1.5 l pe zi si mi-e frig permanent. de acord cu tine, apa e ff buna insa , totusi 6 l/zi mi se pare muuult.
  •  
    • 4 mesaje
    29 Ian 2008, 16:22
    0 0
    Draga mea, ca tie iti vine sau nu sa crezi, mie nu-mi tine nici de cald nici de frig. Am relatat doar realitatea situatiei mele si sunt una dintre, probabil, foarte putine persoane care si-au construit integritatea morala si tin sa si-o pastreze. Ce crezi ca m-ar fi facut sa fac o astfel de afirmatie daca nu ar fi adevarat? Eu am adaugat o marturie a experientei proprii, tocmai pentru a face cunoscut ca se poate. Ideea mea era doar de a face, asa cum scriam la inceputul primului meu mesaj, cunoscuta poporului meu aceasta carte, care prin continutul ei poate ajuta cu adevarat sute de mii de persoane cu adevarat disperate. Ca tu crezi sau nu, ca vei incerca sau nu, este doar o probleme a ta. Eu stiu ca am inceput sa obtin beneficci in ceea ce priveste sanatatea mea si ma declar multumita. Fiecare este liber sa aleaga. Doar exista liberul arbitru in fiecare din noi. In rest, adaug doar expresia unui om celebru, de care e putin probabil ca vei fi auzit "Ignoranta, ca sa fie ca atare, trebuie sa se ignore pe ea însasi." Toate cele bune!
  •  
    • 428 mesaje
    29 Ian 2008, 16:48
    0 0
    Si ce te oftici asa draga? Asta nu e atitudinea unui om care incearca sa convinga de ceva anume!!! Vi cu un tratament minune, luat de cine stie unde (nu indici sursa prea clar, in orice caz)si cand o alta eva destul de draguta de altfel, (ca nu a fost deloc agresiva)isi ridica un semn de intrebare cu privire la tratament iti ridici poalele in cap ?!!!
    Daca vrei sa sti, si mie mi se pare exagerat tratamentul, nah ! La 6l pe zi probabil pierzi cam multe minerale....
  •  
    • 428 mesaje
    29 Ian 2008, 16:57
    0 0
    Si inca ceva: "integritatea morala" nu se striga la colt de strada !
  •  
    • 4 mesaje
    29 Ian 2008, 17:18
    0 0
    Dragi Eve, eu nu sunt absolut deloc ofticata: Am indicat numele medicului cercetator dar intr-adevar am omis titlul cartii. Incerc sa repar acum, amintind ca autorul se numeste Fereydoon Batmanghelidj. Cartea se cheama "Corpul tau implora apa" Eu am ajuns la aceasta cantitate( pe care si eu cu ceva luni inainte as fi considerat-o ca si voi imposibil de consumat intr-o singura zi) tocmai pentru ca ajunsesem fara sa-mi dau seama la o stare de dezhidratare pronuntata, chiar daca beam deja in mod normal 1,5-2 litri zilnic. Stresul, eforturi, stari emotive traite intens,faceau ca aceste cantitati sa nu fie suficiente, si tocmai pentru acest motiv pierdeam potasiu, sodiu, calciu, Acum ca beau aceasta "damigeana" de apa zilnic, singurul inconvenient este doar cel legat de necesitatea de a merge des in baie. Nu trebuie sa ajungeti ca mine la o astfel de cantitate. Ideea este de a bea cu o anumita regularitate, marind progresiv doza zilnica si restul il veti vedea. Da rezultate chiar si in ceea ce priveste kg in plus.
  •  
    • 650 mesaje
    29 Ian 2008, 19:35
    0 0
    draga initiatoare a topicului(scuze, nu ti-am retinut numele), nu inteleg ce te-a facut sa -mi raspunzi pe acest ton, eu nu te-am contrazis, doar mi-am zis punctul de vedere. pe de alta parte chiar am specificat faptul ca sunt de acord ca apa e f buna ptr organism, chiar cred ac lucru, ca atare incerc sa beau cat mai multa apa, ideal 2 l /zi . orice doctor iti da acest sfat. totusi raman la parerea ca 6 l /zi e prea mult si chiar dauneaza organismului. sunt tare curioasa daca exista eve care iti impartasesc punctul de vedere. nu trebuie sa ne suparam , la urma urmei acesta e rostul forumului, nu? sa dam si sa primim sfaturi, sa dezbatem situatii.
  •  
    • 1166 mesaje
    30 Ian 2008, 00:28
    0 0
    nu stiu daca a auzit cineva de intoxicatie cu apa...inca o data, nici eu nu te contrazic dar...apa in cantitati ce depasesc 4-5l pe zi devine extrem de toxica, ca orice alta substanta bauta in cantitati exagerate si de altfel extrem de periculoasa. cantitatesa maxima pe care organismul o accepta e de 3l. mai sunt cei cu probleme de sanatate care beau exagerat de multa apa, cum ar fi diabeticii chiar si 4l, dar 6l??? o fi destept medicul ala dar eu zic sa ai grija, si mai ales pt. celelalte eve care ar avea de gand sa te urmeze sa se informeze inainte. nu te supara pe mine...plssss

http://www.eva.ro/dietafitness/articol536.html
  •  
    • 97 mesaje
    30 Ian 2008, 02:31
    0 0
    Tare enervanta esti bre, alcorgea!

Degeaba bei tu 6l de apa/zi, daca esti asa de irascibila, lol !!!
  •  
    • 10816 mesaje
    30 Ian 2008, 13:25
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 650 mesaje
    2 Feb 2008, 00:14
    0 0
    http://www.cancan.ro/2008-02-02/A-murit-dupa-ce-a-baut-apa.html

fetelor, eu locuiesc in anglia si chiar a fost mediatizat cazul
  •  
    • 1037 mesaje
    2 Feb 2008, 15:28
    0 0
    fetele,eu locuiesc in tarile calde
    beau 3-4 l apa pe zi+miscare
    daca ar fi dupa cum zice intiatoarea topicului,ar trebui sa-mi dati o palma dupa ceafa si sa tusesc a sanatate
    dar nu e asa cum zice ea......nici poveste....