Femei care se pregatesc sa devina mamici

•  
    • 157 mesaje
    28 Ian 2008, 23:36
    0 0
    Buna fetelor!
    Eu am deschis un subiect cu acelasi titlu in sectiunea familie si o prietena mi-a raspuns si m-a sfatuit sa intru in sectiunea sanatate, pt. a-mi face noi prietene care sunt insarcinate (ca si mine), si nu numai. Sunt novice la capitolul discutii pe forumuri dar o sa incerc sa ma integrez cat mai repede
    V-am pupat si va invit la discutii!
  •  
    • 650 mesaje
    29 Ian 2008, 01:38
    0 0
    buna mona, eu sunt o viitoare mamica, in luna august suntem programati ptr marele eveniment.
  •  
    • 381 mesaje
    29 Ian 2008, 09:08
    0 0
    Buna! Ma inscriu si eu, kiar daca inca nu am ramas, acum 1 luna ne-am hotarat! atunci cand voi sti ca am ramas o sa vin repede sa va anunt pana atnci...am ceva de lucru !
    o zi buna va doresc!
  •  
    • 157 mesaje
    29 Ian 2008, 16:03
    0 0
    Felicitari shalke ! Eu inca nu am ajuns la dr dar intentionez sa ma duc saptamana viitoare. Presupun ca si eu voi fi programata tot prin august, eventual septembrie.
    Iar, micola, ma bucur mult ca te-ai hotarat sa te inscrii la discutii cu noi si asteptam sa ne dai vestea cea mare.
    A...fetelor, cum aveti de gand sa nasteti? Normal sau prin cezariana?
  •  
    • 361 mesaje
    29 Ian 2008, 17:32
    0 0
    buna fetele si eu sunt aspiranta la onoarea de a fi mamica, luna asta suntemin actiune
    bafta fetele si sa ne auzim cu bb
  •  
    • 4487 mesaje
    29 Ian 2008, 17:47
    0 0
    Fetelor exista sectiunea Gravidute si nu numai. Aveti ce sa invatati de la discutiile ce s-au purtat acolo.
    Eu va doresc multa sanatate, sarcina usoara, nastere usoara si un bebe sanatos.
  •  
    • 157 mesaje
    29 Ian 2008, 19:42
    0 0
    Buna l_aura !
    Multa bafta si sa nu uiti sa ne dai vesti despre primul test de sarcina!
  •  
    • 1431 mesaje
    29 Ian 2008, 21:02
    0 0
    ma insriu si eu in club
    luna asta nu mai sper ... dar luna viitoare sper sa raman insarcinata
    ma bucur pt cele care sunt deja , multa sanatate si sarcina usoara
  •  
    • 157 mesaje
    29 Ian 2008, 21:21
    0 0
    Bine ai venit eva_new !
    Multa bafta si asteptam vesti de la tine !
  •  
    • 650 mesaje
    29 Ian 2008, 22:39
    0 0
    mona, neaparat sa mergi la doctor. deja cred ca esti insarcinata in 9-10 saptamani. noi avem 3 luni si jumatate si daca totul merge bine voi naste natural, pe 2 august. eu , o parte din analize le-am facut, ne-am vazut si bebelu la ecograf si pana acum totul pare in regula. in plus ,se pare ca a disparut si greata, care in perioada sarbatorilor mi -a dat mari batai de cap. la fel si durerile de burta.
  •  
    • 157 mesaje
    29 Ian 2008, 23:06
    0 0
    Buna shalke ! Imi voi face o programare sapt asta ca sa ajung si eu la control sapt viitoare. Ideea e ca eu nu prea stiu cum sa-mi calculez saptamanile de sarcina. Daca poti sa ma ajuti cu socoteala, sa-ti spun cum sta treaba: ultimul ciclu l-am avut pe 7.12.2007 si deci urmatorul trebuia sa fie pe 7.01.2008, insa cum nu a venit, pe 15 luna asta am facut 3 teste diferite de sarcina si toate au iesit pozitive. Si deci cam atunci am aflat eu ca sunt insarcinata. In rest, ce mai pot sa-ti spun.........pe 22,23 si 25 luna asta am avut niste usoare sangerari neinsotite de durere, iar acum sunt ok si incerc sa-mi fac timp sa ajung la dr. Luna asta m-am simtit extrem de obosita si am fost somnoroasa ca niciodata, insa se pare ca astazi este chiar a 2-a zi cand nu ma mai simt chiar atat de obosita.
    Multa sanatate, te pup si astept sa-mi scrii din nou !
  •  
    • 650 mesaje
    29 Ian 2008, 23:48
    0 0
    hehehe, mona, poveste lunga cu mine. deci , am 30 de ani, pana acum nu am ramas niciodata gravida, si, in vara o doctorita din bucuresti mi-a spulberat toate sperantele, spunandu-mi ca sunt sterila. nu m -am descurajat si am inceput un tratament naturist cu branca ursului. vreau sa -ti spun ca in ultima sapt de tratament am ramas insarcinata. eu ultimul ciclu(de fapt al 2-lea in 2007) l -am avut pe 17 septembrie, stiu sigur , insa, ecograful zice ca pe 23 octombrie. vreau sa-ti zic ca eu locuiesc in londra si dr imi spune ca ecograful , fiind f performant, nu minte, arata exact varsta bebelului si data nasterii. imi pare rau , nu te pot ajuta caci si eu sunt bagata in ceata cu chestiunea asta.
  •  
    • 157 mesaje
    30 Ian 2008, 00:04
    0 0
    Multi inainte shalke ! Ne despart 3 anisori. Ma bucur ca s-a inselat dr si ca ai reusit sa ramai insarcinata. Cat priveste socoteala......incurcate sunt caile Domnului Ma gandesc ca oricum voi afla cu siguranta cand s-a intamplat minunea atunci cand voi merge la dr.
    Apropos...de ecografie : cum se vede bble la 3 luni si jumatate?
  •  
    • 1431 mesaje
    30 Ian 2008, 10:47
    0 0
    SALUTARE FETELOR
    mona iti multumesc pt urari ...si iti doresc o sarcina cat mai usoara
    shake ( scuze daca am gresit nik-ul ) imi poti da mai multe detalii despre tratamentul pe care l-ai urmat ?
    nu stiu daca ati mai citit povestea mea ....insa si eu ma chinui sa raman insarcinata
    medicii ?!!!!.......... nici nu mai stiu ce sa cred despre ei
    diagnosticul ? habar nu am ....cica o anexita pe care urmeaza sa o tratez luan care vine cu antibiotic si injectii cu polidin , in urma carora am inteles ca ramai f usor insarcinata
    asa k ...astept sa vad ce se va intampla dupa acest tratament
    imi doresc fffffff mult un bebe
    am un nepotel din partea sotului si este atat de dragalas si frumos , cand il vad imi vine sa il manank .....
    sper ca acest vis sa devian realitate in curand
    va pupik si tinem legatura .....as fi f bucuroasa sa invat din experienta voastra si sa impartim sfaturi si ideii
  •  
    • 650 mesaje
    30 Ian 2008, 10:54
    0 0
    buna dimineata! mona, eu am facut ecografia acum 4 zile, ce sa-ti zic,a fost f emotionant, sotul meu era sa lesine de emotie. bebelu arata exact ca un om, i se cunosc f bine manutele, piciorusele, capul, dr ne-a arata chiar si bataile inimii, m-a pus sa tusesc sa-l trezim pe bebe sa vedem cu se misca. cam puturos fiindca doar a tresarit un pic. apoi dr l-a lasat pe sotul meu sa se joace cu ecograful pe burtica mea in timp ce el facea calculele de risc pe baza masuratorilor facute.incredibil ! nici nu-mi vine sa cred ca sunt insarcinata, mai ales ca eu , fiind slabuta, nu se prea cunoaste. abia acum a inceput sa-mi creasca burtica.un aspect f important: neaparat sa incepi sa iei acid folic, un supliment de vitamina b care ajuta la dezv normala a sistemului neural al bebelusului tau.pe mine m-au inebunit aici doctorii: sa mananc mult brocoli, fasole verde ,spanac care, cica, contin acidul asta folic.
  •  
    • 650 mesaje
    30 Ian 2008, 11:07
    0 0
    draga eva _new, tratamentul pe care l-am urmat eu este f simplu. in primul rand , documenteaza-te despre ac planta : branca ursului. in arhiva revistei formula as(www.formula-as.r sunt cateva materiale . planta se gaseste la orice plafar sub forma de tinctura si sub forma de capsule.in primul rand ac planta e recomandata ptr sterilitate ,atat la barbati cat si la femei. eu am folosit capsulele fiindca mi -a fost mai la indemana. tratamentul dureaza fix 3 luni. va trebui sa iei capsulele de 3 ori/zi, inaintea meselor principale. va trebui sa citesti cu atentie prospectul. sa-ti zic cum m -a ajutat pe mine ac planta: in primul rand, la o luna dupa inceperea tratamentului mi-a venit ciclu ,care de altfel, nu-mi mai venise de 8 luni . in ultima saptamana de tratament , minune, eram insarcinata.deci, eu iti recomand cu toata increderea ac planta, ideal ar fi sa faca tratamentul si sotul tau. mult succes!
  •  
    • 1431 mesaje
    30 Ian 2008, 11:39
    0 0
    shalcke....multumesc pt ras
    eu nu am avut porbl cu ciclul , am avut lunar
    o sa ma interesz pe net , am inteles ca si ceaiul de cretisoara este fff bun si ma gandeam sa incerc si cu ceai
    pupici
  •  
    • 1431 mesaje
    30 Ian 2008, 12:07
    0 0
    chiar am intrat pe net la arhiva formulei as si am citit cate ceva de branca ursului
    mi se par interesante lucrurile pe acre le-am citit acolo ....
    branca ursului trateaza multe afectiuni si cred k mi-ar prinde bine
    o sa trec pe la plafar sa imi cumpar
  •  
    • 157 mesaje
    30 Ian 2008, 17:45
    0 0
    Buna draga shalke ! Ceea ce ai povestit tu acolo este extraordinar.Abia astept si eu sa ma duc la dr sa vad cum arata bebelu la ecograf (al nostru, din Romania Eu am inceput sa iau deocamdata din proprie initiativa acid folic 1,2mg si calciu+d3. Sper sa-l lase si pe sotul meu sa vada ecografia, ar fi super fain si cred ca m-as simti mai in largul meu.
  •  
    • 157 mesaje
    30 Ian 2008, 17:51
    0 0
    Draga eva_new iti doresc multa bafta si-ti tin pumnii!
    V-am pupat !