Amortire deget mana stanga

•  
    • 13679 mesaje
    27 Ian 2008, 12:13
    1 2
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 952 mesaje
    27 Ian 2008, 19:54
    3 0
    draga mea,cred ca esti prea tanara pt un sindrom intermediar cardic,cam asa se manifesta,problema poate fi din cauza circulatorie ,reumatismala sau a lipsei de magneziu,calciu.Tu esti femeie desteapta ,te-am remarcat pe un topic anume,nu cred ca astepti presupuneri,asa incat, fa-ti macar niste analize generale:ASLO,CAlcemia,Magneziu,fa-ti timp pt sanatatea ta, consulta macar un medic de familie,tu stii ca pt. propria persoana e cel mai greu sa fii diagnostician,asa ca ,lasa pe altii sa-o faca,sa nu te superi ,dar crede-ma ,am trecut prin diferite stari patologice si fugeam repede la dictionar,tratate medicale si imi puneam fel de fel de diagnostice si mi se parea la un moment dat ca tot ce citeam mi se potrivea.Te rog grabeste-te la medic,nu neglija sunt sigura ca,contezi mult pt. cei din jur,asa ca trebuie sa-ti pese,bafta si multa sanatate!
  •  
    • 1447 mesaje
    27 Ian 2008, 21:18
    0 0
    milady, mi s-a intamplat si mie lucrul asta....acum un an...
    am dat fuga la medicul de familie si mi-a spus spondiloza cervicala este de vina
    mi-a prescris complex de vitamine B si...cu timpul a trecut
  •  
    • 13679 mesaje
    27 Ian 2008, 21:51
    1 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 533 mesaje
    28 Ian 2008, 09:14
    0 0
    La fel s-a manifestat si la mine in urma cu ceva timp si mi s-a prescris magneziu +B6 tablete si apoi calciu.
  •  
    • 12 mesaje
    28 Ian 2008, 15:57
    0 0
    Si eu cred ca este u simptom al unei spondiloze.Dar n-ar strica niste analize pentru determinarea unei calcemii,colesterol si alte analize uzuale.
  •  
    • 952 mesaje
    1 Feb 2008, 17:57
    1 0
    MIlady,ce faci esti ok...ai fost la medic?revina te rog cu amanunte pt. cei\cele care au aceleasi simptome,multa sanatate!
  •  
    • 3036 mesaje
    1 Feb 2008, 19:22
    1 0
    si eu am avut problemutza asta. informatia o am de la o gagica acupuncturista:

amorteala in deshtu' mic cica e semn de vid energetic pe meridianul inimii. nu-i musai sa fie boala de inima, poa' sa fie doar ceva anxietate, dezamagire sau blocarea voita a emotiilor.

da-ti drumul la supapa cu sentimente si vezi cum te simti dupa aia.