Vitamine,suplimente anti-stres?
-
0 0Exista?Chiar am nevoie!Am o perioada agitata si aiurea la servici,ma enervez repede din motive banale,ma simt obosita.. Sa nu mai zic pieleamea care "reda" perfect starea.As prefera sa fie cat mai naturale,eventual de la plafar,nu de acelea care sa ma faca sa ma simt precum o drogata si sa fiu ametita de cap.Ce imi puteti recomanda?Am 21 de ani,daca are vreo relevanta.
Va pup!! -
Si eu am trecut printr-o perioada foarte stresata [dar am avut un motiv ]si eram tot nervoasa la sevici deja ma certam cu toata lumea ,fara motiv numai sa ma descarc pe cineva ,dar colegii mi-au stiut motivul si mau inteles ca norocul si m-au ajutat sa trec peste aceea perioada .Deci pe mine mau ajutat capsulele de sunatoare . si pasiflora impreuna cu antistres ,le gasesti la un magazin naturist nu sunt scumpe si cam in 3 saptamini i-si fac efectul merita sa incerci .Eu am luat 2 luni si ma sint perfect dealfel nu creeaza dependenta .
-
Parca am intrat intr-un cerc vicios oribil,cu efecte dezastruoase.De vreo 2 saptamani beau cam 3-4 cafele strong pe zi,fumez un pachet de tigari pe zi,beau maxim 0,5l apa,mananc numai prostii,nu dorm suficient..ce sa mai,simt ca ma duc la vale rau de tot!Si,de ce sa nu recunosc,gasesc o adevarat relaxare de 4-5 ori/saptamana cand ies in oras,in cocktailuri cat mai colorate si alcoolizate..Si nu ma imbat sau stiu eu ce,doar imi induce aceea stare de relaxare si "amorteala" care pe moment e atat de placuta.. Seara adorm foarte greu,mai patesc sa ma intepe inima,saptamana asta a fost una absolut oribila la servici.Si trebuie sa spun stop sa ma echilibrez putin,doar ca ..ma simt asa,parca levitez in cercul asta vicios.Trebuie sa ma echilibrez,sa incep consum fructe,am sa imi iau si ce mi-ati recomandat voi,vreau macar sa reduc numarul tigarilor si cantitatea de cafea consumata,sa imi revin si sa imi mai curat atat organismul,cat si mintea,in ciuda faptului ca si perioada urmatoare se anunta a fi furtunoasa.Off Doamne,de ar trece si perioada asta...

Va pup si multumesc pentru recomandari.
O duminica cat mai placuta! -
Buna ,ce spui tu este un cerc vicios,intii eu as face o detoxifiere de 21 de zile(intre zilele de ciclul lunar),ai nevoie caci sistemul tau imunitar scade cu fiecare zi,la mine a mers cea cu argila dar este destul de dura caci combina un regim de legume si fructe cu lipsa alcoolului si a produselor cu cafeina si carbogazoase si un supliment de calciu cu magneziu la ciclu.
-
Draguta mea, incearca sa faci un efort de vointa daca intr-adevar iti iubesti viata si renunta la tigari si cafea. Apoi, fa o cura de APA. ai citit bine APA. Aia "chioara, de la robinet sau de la fantana. Dimineata, la pranz, seara, cate 250-300 ml cu 30 minute inainte de: micul dejun, pranz, cina. Aceeasi cantitate la 2 ore si jumatate dupa fiecare masa principala, si tot atata seara inainte de culcare. Evita sa bei apa rece in timpul meselor si sucuri sau alte bauturi( nici ceaiul nu trebuie sa il iei in considerare la cantitate, ci doar apa), consuma multe fructe si zarzavaturi, mergi pe jos 1 ora pe zi parcurgand cate 1 km la fiecare 15 minute; iar dupa 2 saptamani reduci pauza la 10 minute. Ar trebui sa ajungi sa bei nu mai putin de 2 litri de apa zilnic. Vei intelege deja dupa nici 2 saptamani ce miracol s-a petrecut cu corpul tau. Si stii de ce te simti la pamant, cu stresul cat Everestrul ? Pentru ca corpul tau este in pronuntata faza de dezhidratare. Cauta in net informatii despre ceea ce am scris la mesajul "APA un miracol" si daca stii engleza sau italiana, vei reusi sa te ajuti singura in cel mai simplu si putin costisitor mod posibil. Sunt convinsa ca vei recapata seninatatea si linistea.