Anticonceptionalele Yasmin

•  
    • 53 mesaje
    25 Ian 2008, 20:00
    1 0
    Vreau sa iau si eu ca cica sunt tare bune mai ales ca nu ingrasa.A luat cineva?
  •  
    • 2 mesaje
    25 Ian 2008, 20:13
    0 1
    BUNA, SUNT DANA AM 36 DE ANI ,EU I-AU DE 10 ANI ANTICONCEPTIONALE ;REGHIVIDON SI NU INGRASA ,PE LINGA ASTA AM SCAPAT SI DE CHISTURI
  •  
    • 53 mesaje
    25 Ian 2008, 20:40
    0 0
    Draga mea Fulop,eu m-am ingrasat de la rigevidon.Yasmin e scump,dar e de ulima generatie.
  •  
    • 528 mesaje
    28 Ian 2008, 11:46
    0 0
    Iau yasmin de mult la incurajarea ginecologului, sunt scumpe dar nu ingrasa, daca in prima sapt le iei asa cum trebuie in saptamana 2 sau 3 ai "dreptul" sa omiti accidental o pastila si protectia se pastreaza chiar si in acea zi ...a si sani ti se maresc putin de la ele
  •  
    • 1 mesaje
    16 Apr 2008, 17:23
    0 0
    si eu tot la recomandarea medicului voi lua yasmin, dar vreau sa-mi fac niste analize la sange si am o intrebare...nu stiti cumva daca afecteaza rezultatele analizelor?sa nu fie eronate...
  •  
    • 160 mesaje
    16 Apr 2008, 19:27
    0 0
    eu iau yasminelle, varianta mai noua a pastilelor yasmin(au acceasi hormoni dar in concentratie mai mica). ce pot sa spun e ca sunt multumita de ele. singurul efect secundar e ca mi-au crescut putin sanii de le ele, ceea ce nu ma supara si ca am slabit 3 kg, dar asta mi se intampla orice anticonceptional as lua. prima saptamana cand le-am luat m-am simtit f rau de la ele. ma durea capul ingrozitor si noaptea aveam senzatii de voma. dar toate au trecut si acum ma simt perfect.
  •  
    • 3741 mesaje
    17 Apr 2008, 10:35
    1 0
    Eu iau de 3 luni Yasmine. Nu m-am ingrasat de la ele, dar ma dureau sanii ingrozitor. Nu puteam sa dorm pe burta, daca ma atingeam putin simteam ca-mi crapa...
    Am inteles ca au fost multe cazuri cand medicul ginecolog nu a facut analizele pacientelor, iar cele cu boli de inima chiar au facut atac cerebral de la anticonceptionale. Mie mi-a dat doctorita si Aspenter impreuna si anticon si Vitamina E.
    In primele 2 luni am avut o scurgere de culoarea zatului de cafea, o aveam in fiecare zi si era ingrozitoare, dar eu am si chist si cred ca se curata...

Acum 2 ani am luat logest si m-am ingrasat cam 3kg intr-o luna si am renuntat la ele.
  •  
    610
    • 490 mesaje
    20 Apr 2008, 14:58
    0 0
    eu iau yasmin de 3 ani si sunt ok.
  •  
    • 247 mesaje
    20 Apr 2008, 15:47
    0 0
    sora mea ia yasmin sh din kte stiu eu nu au avut efecte secundare...dekt un pic d celulita...nu stiu dak o fii chiar de la ele...
  •  
    • 31 mesaje
    7 Mai 2010, 15:51
    0 0
    Eu iau laurina la sfatul medicului ginecolog.Sunt anticonceptionale trifazice.
    Daca vreti sa aflati mai multe eu am gasit un articol interesant aici
    http://www.afladespre.ro/totul-despre-anticonceptionale-441.htm