Anticonceptionalele Yasmin
-
1 0Vreau sa iau si eu ca cica sunt tare bune mai ales ca nu ingrasa.A luat cineva?
-
eu iau yasminelle, varianta mai noua a pastilelor yasmin(au acceasi hormoni dar in concentratie mai mica). ce pot sa spun e ca sunt multumita de ele. singurul efect secundar e ca mi-au crescut putin sanii de le ele, ceea ce nu ma supara
si ca am slabit 3 kg, dar asta mi se intampla orice anticonceptional as lua. prima saptamana cand le-am luat m-am simtit f rau de la ele. ma durea capul ingrozitor si noaptea aveam senzatii de voma. dar toate au trecut si acum ma simt perfect. -
Eu iau de 3 luni Yasmine. Nu m-am ingrasat de la ele, dar ma dureau sanii ingrozitor. Nu puteam sa dorm pe burta, daca ma atingeam putin simteam ca-mi crapa...
Am inteles ca au fost multe cazuri cand medicul ginecolog nu a facut analizele pacientelor, iar cele cu boli de inima chiar au facut atac cerebral de la anticonceptionale. Mie mi-a dat doctorita si Aspenter impreuna si anticon si Vitamina E.
In primele 2 luni am avut o scurgere de culoarea zatului de cafea, o aveam in fiecare zi si era ingrozitoare, dar eu am si chist si cred ca se curata...
Acum 2 ani am luat logest si m-am ingrasat cam 3kg intr-o luna si am renuntat la ele.