leacuri pt depresie

•  
    • 175 mesaje
    25 Ian 2008, 11:13
    0 0
    Nu pot scapa de depresie....N-am prieteni in orasul asta unde m-am mutat de cativa ani, ci doar niste cunostinte care suna doar cand au nevoie de ceva, n-am frati, copiii isi vad de scoala si de programul lor, ceea ce e foarte bine, sotul ma incurajeaza din cand in cand dar e foarte ocupat, nu reusesc sa-mi gasesc un job dupa ce m-am operat, plang din orice, imi dau seama ca am devenit patetica, sunt disperata si ma bantuie numai ganduri negre.
    Aproape ca mi-am pierdut speranta...Nu mai reusesc sa-mi revin.
    De curand am implinit 38 ani si nimanui in afara de mama si de sot nu i-a pasat. Am renuntat la cariera pt familie, am pierdut toata tineretea invatand si avand grija de ceilalti, iar acum sunt un om terminat.
    Oare se mai poate face ceva?
    Nu mai am putere sa lupt...
  •  
    • 197 mesaje
    25 Ian 2008, 12:04
    0 0
    buna.sfatul meu este sa nu incerci sa iei antidepresive. au efect pe o perioada scurta si vei fi ca si drogata.daca tot ai timp liber incearca sa te relaxezi la o sala de sport - daca operatia s-a vindecat- cu exercitii usoare. acolo vei cunoaste mai multa lume cu care vei aborda diverse subiecte. sau plimba-te mult;aerul proaspat iti va face bine. asculta muzica vesela.cauta sa faci ceva creativ: croseteaza din cand in cand, coase goblen, fa diverse accesorii din margele; ceva care sa-ti umple timpul, care sa te scoata din rutina zilnica (dereticat, gatit, pus si strans masa). intre timp cauta sa muncesti ceva part time. succes.
  •  
    • 4 mesaje
    25 Ian 2008, 15:33
    0 0
    Si eu am trecut prin asa ceva,ani de zile m-am luptat cu deprsia.Am inghitit antidepresive,am facut psihoterapie,am fost la mari specilaisti in himnoza si totul de pomana.Cand am venit acasa in concediu(eu locuiesc in SUA), am aflat de un nene care face reflexoterapie, acupunctura si psihanliza din Bucuresti.Am incercat,fara prea mare convingere si am aflat cu stupoare ca depresia se poate face si de la deschinezie biliara atona.Am facut tratament la dasul si sunt o alta persoana.Te sfatuiesc sa te adresezi dl George:tel 0770284088.Nu ii stiu daresa de net .
    Mult succes Ana Maria
  •  
    • 1431 mesaje
    25 Ian 2008, 15:47
    0 0
    LI_ANA ...
    ce sa intamplat mai exact ? ce operatie ai facut ? ai intrat intr-o depresie pur si simplu ca nu ai prieteni , ca nu iti gasesti un job ?
    cred ca ar tb sa iti gasesti preocupare , sa faci ceva care sa iti umple timpul ....
    ne poti avea pe noi aici ca prietene
    imi pare rau ca treci prin asa perioada DAR nu FACE vreo prostie .....da la o parte acele ganduri negre
    hai capul sus si incearca sa vezi partea frumoasa a lucrurilor , ai niste copii minunati , sunt convinsa de asta , sotul care spui ca iti este alaturi asa cum poate , mama .....
    multa sanatate si sa auzim numai de bine