LADAY MATILDA, PEDIATRIE 2 TARGU-MURES
-
0 0Mesaj şters de administrator
-
Imi pare tare rau ca treci prin asa ceva. Ai mai mult curaj si infrunta personalul de acolo, ameninta-i ca chemi pro.tv-ul , sau chiar sa filmezi daca ai posibilitate cu telef. Nu ai pe nimeni in familie care sa se" intre "putin in ei, de preferinta un barbat? poate nu au fost multumiti de cat ai cotizat. Si doctorita asta, pe cuvant daca nu ar trebui reclamata. Sper sa se termine totul cu bine , fii cu ochii in patru. Ai grija sa nu faci depresie , pentru ca acum bebe are nevoie de tine. Va doresc multa sanatate si sper sa vii cu vesti bune.
-
Sper sa citeasca cat mai multe persoane ce ai scris , ca sa nu mai incapa pe mana incompetentilor de acolo. Pana si modul in care ti se vorbeste! Sper sa ma tina Dumnezeu cat mai departe de spitalele din Ro. Acum locuiesc in It (nu o spun ca sa ma laud) si am fost de doua ori la controale ginecologice. Avand experienta din cabinetele de ginecologie din Ro eram foarte timorata inainte sa intru.Dar chiar daca nu au ei luxul de pe lume in spitale, macar ti se vorbeste cu respect , te linistesc daca vad ca iti este teama si au grija sa nu te bruscheze.
Monic, bine ca s-a terminat cosmarul si sunteti sanatose. Te pup si numai bine va doresc. -
este de-a dreptul ingrozitor... e a nu stiu cata oara cand aud povesti de groaza de genul asta. chiar imi povestea o asistenta zilele trecute ce i-a facut un dr unui bolnav de cancer pulmonar. bietul om nu voia decat sa respire mai bine si dr s-a gandit sa-i bage o sonda in stomac care s-a dovedit inutila si atunci i-a smuls-o efectiv si l-a trimis pe om acasa necusut, cu o gaura in stomac ca sa se chinuie si mai rau. bineinteles, sarmanul om nu mai are mult si poate ca, chiar daca nu i se poate prelungi viata, macar i se putea face mai putin dureroasa si lipsita de chin. asa ca, doctorii acestia nu sunt oameni, nu sunt doctori ci niste macelari fara suflet!!!
-
Offf, mi-ai povestit la un moment dat, si ti-am zis si atunci si acum ca Dumnezeu a aavut grija de fetita ta! E bine ca te-ai mai descarcat...
Nasol cu medicii astia, unii sunt medici cu adevarat, altii doar cu numele.
Pupici si sa ne creasca fetele mari!
Aaaa, si sa iesim in parc la primavara, sa se cunoasca si fetele noastre!!!