helicobacter pylori
-
0 0Stie cineva daca atunci cand ai helicobacter iese vsh ul mare la analize Multumesc
-
Fetelor, si eu am helicobacter si l-am descoperit acum 2 ani.Trebuia sa urmez tratamentul cu antibiotice, iar eu tocmai incheiasem tratamentul cu moldamin,care a tinut 6 luni(aslo mare).Si am luat vreo 2 zile pastilele, dar ma simteam foarte rau din cauza lor,imi venea sa vars si nu am mai continuat tratamentul.Mi se parea ca imi fac mai mult rau decat bine si am zis ca nu ma mai ating de ele.Ma gandesc ca poate m-am simtit rau fiindca nu am facut o pauza intre tratamente,poate...
Voi cum v-ati simtit cu tratamentul?Si bacteria a disparut?
Va pup... -
si eu am ulcer , dar nu stiu ce fel de ulcer
iau omez .......ce tratament a urmat mama ta pt ulcer ?
in vara am luat si un antibiotic impreuna cu alte pastile pansament si de atunci ma simt mai bine , dar tin si un fel de regim , am redus prajelile , nu bea acidulate , am inceput sa renunt si la citrice, beau ceai , am un sirop de aloe din care mai iau inainte de masa -
eu am facut un tratament cu 4 tipuri de pastile dintre care 2 erau antibiotice. mi-a fost extrem de rau in timpul tratamentului...am zis ca o sa mor. aveam niste ameteli si niste palpitatii de-mi sarea imima din piept. nu puteam sa-mi fixez privirea pe nimic...parca eram drogata. si nu mai zic de ce dureri abdominale am suportat si un gust amar in gura de imi venea sa vomit mereu...stateam numai cu dulciuri langa mine...oribil
dar...acum ma simt mai bine..adica pot sa mananc aproape orice, nu-mi mai este greata mereu, nu mai am durerile abdomilale dinainte...e mult mai bine... -
Heba, aceleasi stari am avut si eu din cauza tratamentului si parca tot 4 medicamente luam.Oricum, a fost o perioada oribila fiindca mi s-a facut rau in masina care face legatura intre orasul in care locuiesc si Bucuresti(un maxi-taxi) si am coborat, am vomitat si m-am intors acasa.De atunci nu le-am mai luat si o perioada dupa incident am ramas cu atacuri de panica,mi-era frica sa mai merg cu maxi si era o adevarata tragedia drumul acela, simteam ca ma sufoc si ca imi vine sa vars...
Ma gandesc ca, daca incep iar tratamentul, zilele respective nu o sa ies din casa ca sa evit sa mi se faca rau in public.
Heba,poti sa-mi zici si mie ce pastile ai luat si cat timp??Multumesc anticipat... -
sincer nu mai retin exact ce am luat...nici nu mai vreu sa ma gandesc...7 zile a durat si eu chiar nu am iesit din casa decat pana la spital intr-o noapte ca-mi era rau tare. din cat m-am informat eu inteleg ca, cam asa reactioneaza majoritatea. eu m-am speriat in noaptea aia ca ameteam ingrozitor si pe peospectul a 2 medicamente scria ca daca ai ameteli sa intrerupi imediat tratamentul si sa mergi urgent la medic...dar pana la urma nu l-am intrerupt ca mai aveam 2 zile
-
Multumesc mult pentru raspuns, esti o draguta.
Nu stiu ce sa fac, oricum zilele astea trebuie sa merg sa-mi fac analize si poate o sa incerc sa iau tratament pt helicobacter.Am scapat de atacurile de panica si chiar nu as vrea sa revina,abia mi-am revenit si de ceva timp nu mai am probleme.Este singurul lucru de care mi-e frica.
Te pup...