Ajutor!Nu mai scap de infectii urinare!

•  
    • 15 mesaje
    23 Ian 2008, 16:45
    0 1
    Ma lupt cu unfectiile urinare cam de 4 luni. Am luat tratament cu Ciprofloxacin,infectia a disparut pt 2 zile si a revenit din nou mai puternic. Am schimbat tratamentul cu un alt antibiotic, nitrofurantoin,dar infectiile apar la 2 zile dupe ce termin tratamentul, si chiar mai simt simptomele si in timpul tratamentului. Nu mai pot, ma simt teribil de rau in fiecare zi. Locuiesc in USA si doctorii nu stiu cauza infectiilor urinare asa dese. Va rog ajutati-ma!
  •  
    • 1166 mesaje
    23 Ian 2008, 16:55
    1 0
    eu m-am chinuit asa 2 ani...am luat tot felul de antibiotice si nimic....am scapat cu propolis...am luat 30 picaturi de 3 ori pe zi. eu zic ca merita sa incerci...poate ca in usa se gaseste...eu stau in ita. si a trebuit sa merg in ro sa le cumpar. succes
  •  
    • 15 mesaje
    23 Ian 2008, 16:56
    0 0
    la cat timp de cand ai inceput tratamentul cu propolis a inceput sa-ti dispara infectiile?
  •  
    • 15 mesaje
    23 Ian 2008, 16:58
    0 0
    multumesc pt raspuns! Stiu ce greu e sa fi printre straini si sa ai probleme de sanatate.
  •  
    • 1166 mesaje
    23 Ian 2008, 17:00
    0 0
    dupa 7 zile au disparut si durerile si febra. asta era prin octombrie...si pana acum nu am mai avut nimic
  •  
    • 169 mesaje
    23 Ian 2008, 17:59
    0 0
    incearca sa faci ceai din matase de porumb ,cozi de cirese,maciese,coada soricelului si bea in loc de apa toate sunt bune pt infectii
  •  
    • 15 mesaje
    23 Ian 2008, 18:43
    0 0
    da, multumesc, asa imi ziceau si parintii, dar din pacate locuisc in usa si nu se gaseste asa ceva aici. Ceea ce folosesc ei sa previna infectiile urinare este un suc numit cranberry, adica merisorul la noi, dar nici asta nu ma prea ajuta.
  •  
    • 4 mesaje
    25 Ian 2008, 15:39
    0 2
    Infuzia de coada calului,urzica si galbenele in parti egale este excelenta.
    Va sfatuiesc sa folositi si tinctura de
    frunze de coacaz negru cate 1/2 lingurita zilnic.De asemenea este indicat si albastru de metilen cate 3-5 picaturi zilnic se fac cure de 10 zile cu pauza de
    30.Pentru mai multe amanunte puteti suna la dl.George 0770284088 (dansul mi-a prescris acest tratament)
    Succes
  •  
    • 1234 mesaje
    25 Ian 2008, 16:29
    0 1
    vezi ca exista vaccin contra infectiilor urinare. si eu am avut repetate si am facut vaccinul asta si nu am mai avut niciodata. din pacate nu mai tin minte cum se cheama, parca incepea cu E, dar nu mai stiu exact cum se cheama. nu e un vaccin obisnuit, adica nu e o injectie si gata, ci sunt pastile care se iau timp de 3 luni parca.mai cauta pe net.
  •  
    • 44 mesaje
    25 Ian 2008, 16:55
    1 1
    incearca si remedii homeopate. la fi-miu au mers.
  •  
    • 169 mesaje
    25 Ian 2008, 18:16
    0 0
    si eu tot in usa locuiesc deci cozile de cirese le iei de la cirese ce cumpari din magazin si le aduni cind iti cumperi sa maninci,matasea de porumb la fel cum iei porumb pt fiert iei matasea si pui la uscat ..ceai de maciese gasesti la magazine europne ce poti gasi pe unde locuiesti...iar coada soricelului gasesti pe cimp eu asa am cules ..si lubenita sau pepene ma rog ca sa maninci gasesti in magazine ...deci incearca sa le gasesti ..numai bine
  •  
    • 15 mesaje
    25 Ian 2008, 18:47
    0 0
    dragilor, multumesc mult pt sfaturi!
  •  
    • 12 mesaje
    28 Ian 2008, 23:00
    0 1
    In primul rand trebuie sa stii cu ce germene te infectezi, In al doilea rand trebuie sa faci o urocultura cu antibiograma, pentru a vedea la ce antibiotice reactioneaza. Tratamentul de obicei tine cam 10 zile, alternat cu un antiinflamator, iat apoi pauza 5 zile , si se repeta urocultura.De ocicei se repeta cam de trei ori consecutiv !!! Cam 80% din femei sunt infectate cu Colli.
    Alte sfaturi:
    -lichide (apa, ceaiuri, compoturi) in cantitate de 2l (iarna) si 3 l vara
    - evita sa nu ai scaun zilnic, consumind multe fructe, fibre, facand sport, evita mincarurile grase si dulciurile.
    -consuma zilnic iaurturi ce contin Biffidus
    -mentine o igiena stricta dupa fiecare scaun, spalindu-te cu apa si sapun
    - procedeaza corect cand te stergi dupa fiecare scaun : de la vagin spre anus si nu invers.
    -in timpul usturimilor, fa bai calde de sezut
  •  
    • 12 mesaje
    28 Ian 2008, 23:02
    0 0
    Nu exista un vaccin anume si se numeste autovaccin. Se distruge microbul propriu, si se injecteaza sub forma de vaccin pentru a crea anticorpi. De obicei se practica aceasta metoda cand microbul este rezistent la majoritatea antibioticelor.
  •  
    • 8403 mesaje
    29 Ian 2008, 00:05
    0 0
    s-ar putea sa fie candida cauza problemelor tale de fapt, si nu o bacterie.
  •  
    • 110 mesaje
    30 Ian 2008, 16:17
    0 0
    Urocultura ti-ai facut? Si baietelul meu tot facea ITU. de E-coli.Dupa n tratamente cu antibiotice,ceaiuri,etc tot timpul recidiva.La recomandarea unei dr.am inceput Paraprotex de la Calivita.Sigur se gasesc si in Sua,.20 de zile de 3 ori pe zi si 10 zile pauza.Plus vit C.Dupa a 2-a serie de tratamnet a, scapat,sper definitiv.
    Cu sistemul imunitar si stresul cum stai?