Need help!!!!!

•  
    • 1 mesaje
    22 Ian 2008, 18:53
    0 0
    e posibil ca dupa epilarea in zona inghinala cu ceata traditionala(refolosita) sa apara un fel de alunitze de piele(nu au fire crescute pe sub piele).....sau au alta origine(gen vreo boala de piele sau BTS?????)
  •  
    • 3036 mesaje
    22 Ian 2008, 19:10
    0 0
    daca e vorba de ceara de la un cabinet cosmetic, bineinteles ca e posibil. sora-mea s-a umplut de negi, pe picioare, in conditiile astea. nu stiu ce fel de virus a fost, dar i se inmulteau negii cu o viteza, ceva de speriat... a trebuit sa-i cauterizeze in repetate randuri, pana a scapat de ei.

daca insa e vorba de ceara ta de acasa, n-avea cum sa fi fost infectata. daca intr-adevar ceea ce ti-au aparut sunt negi, i-ai luat din alta parte.
  •  
    • 1015 mesaje
    22 Ian 2008, 22:51
    0 0
    Sfat: Nu acceptati sa vi se faca manichiura si pedichiura decat cu truse de unica folosinta sau cu cea personala. (asta in cazul cabinetelor care nu au sterilizatoare pentru sterilizat instrumentarul). La fel si cu epilarea! ITS - urile sunt la ele acasa in cazuri de-astea. Multa sanatate!
  •  
    • 157 mesaje
    29 Ian 2008, 02:01
    0 0
    Buna tuturor!
    Da, este foarte posibil. Eu am folosit acum vreo 3 ani ceara cumparata din magazin, si m-am epilat doar de 2 sau 3 ori cu ea in zona inghinala. Cert este ca dupa o perioada de timp, mi-a aparut o escrescenta in zona labiilor mari, apoi o alta, pana au ajuns sa fie 5.Una dintre ele in timp s-a facut mai mare (cam cat varful unui pix -partea care iese din plastic), iar celelalte si mai mici - deci f mici toate. M-am ingrijorat f tare si m-am dus la un ginecolog care mi-a spus ca este nu stiu ce dracie care o sa creasca si care va ajunge in timp ca o conopida. S-a uitat si in interiorul vaginului si mi-a spus ca am mare noroc ca nu am si acolo si m-a facut sa-mi pun si partenerul la indoiala zicandu-mi sa am grija cu el (adica actualul meu sot). Mi-a spus ca trebuie sa le cauterizeze cat mai degraba si mi-a facut programare. Eu insa nu m-am mai dus, ci am fost la control la un alt doctor deoarece le aveam de 5 luni si nu suferisera nici un fel de modificari si mi-am zis ca nu poate fi atat de grav, si am avut dreptate: al 2-lea dr mi-a spus ca nu stie exact ce este, dar ca nu intra in aria lui si m-a trimis la dermato. Acolo am gasit o dr care a stiut din prima ce e (nu mai stiu exact cum i-a zis) dar mi-a spus ca ii ies si ei adesea pe gat si ca ea le rasuceste cu degetele pana cand cad. Mi-a sugerat sa le opereze (sa mi le taie) daca ma deranjeaza f tare prezenta lor, sau pur si simplu sa le las in pace.Lucru pe care l-am si facut. Au trecut 3 ani de atunci si nu s-au modificat sub nici o forma(bineinteles ca de atunci n-am mai folosit pt epilat decat crema si bic).Si mai am o noutate: acum vreo 2 luni, m-am gandit ce-ar fi daca le-as strangula cu ata. Am incercat cu una,am strans-o cu ata cat am suportat de tare (mi-a dat un pic sangele) iar ea s-a innegrit, s-a uscat si dupa o singura zi a cazut. Nici macar locul unde a fost nu mai aminteste de ea. Locul arata ca si cum n-ar fi fost niciodata acolo. Cred ca voi proceda la fel si cu celelalte. Va urez succes sa faceti la fel daca patiti ca mine, insa asigurati-va ca nu este altceva, astfel incat mai intai vizitati un dermatolog.
    V-am pupat!