nelamurire...plssss!!!
-
22 Ian 2008, 13:480 0acum 10 zile am luat pilula de urgenta, pe prospect scrie ca ar putea da dereglari ale ciclului...acum intrebarea mea e daca pot incepe sa iau anticonceptionale acum la primul ciclu sau mai astept o luna? adica cum stiu eu ca e un ciclu real sau e doar o sangerare de 2-3 zile? si inca ceva ce nu ma lasa sa dorm...e posibil sa fi ramas insarcinata chiar daca am luat pilula...avand in vedere ca accidentul sa produs in ziua a 14 iar pilula nu am luat-0 dupa 12 ore. stiu ca sunt intrebari pe care le vedeti in fiecare zi dar am intrat in panica
-
22 Ian 2008, 14:19Acum cateva zile era o eva pe aici care spunea ca a ramas insarcinata desi a luat postinor urmand intru totul instructiunile. Nu vreau sa te sperii, in cele mai multe cazuri isi face efectul si nu sunt probleme. Dar numai timpul si un test de sarcina te-ar putea lamuri in privinta asta.
Cat despre anticonceptionale, cred ca le poti lua de la primul ciclu. Daca pana acum nu ai avut acea sangerare, nici nu cred ca o vei mai avea. Iti va veni direct ciclul!
Dar mai bine intreaba si medicul ce ti-a prescris acele anticonceptionale! -
22 Ian 2008, 21:51iti multumesc din suflet...sa stii ca ma simt mai linistita...nu mai speriat
problema e ca-s in italia si aici cu medicii e mai greu mai ales ca am ramas fara medic de familie...nu-ti zic ce a trebuit sa fac pt. acea pilula de urgenta...am plans efectiv o noapte intreaga pe la toate spitalele pe aici ca nu vroia nimeni sa semneze reteta ca cica-s periculoase si ei nu ma cunosc si ca daca am ceva grav si bla bla...pana la urma si-a facut cineva mila de mine. trebuia sa merg numai la medicul de familie care cica ar trebui sa stie totul despre mine. aici toatea astea se dau numai cu reteta. merci mult..te pup