gravida cu postinor

•  
    • 43 mesaje
    20 Ian 2008, 12:05
    0 0
    Am o viata normala, nu beau, nu fumez, nu pierd nopti, nu iau anticonceptionale.
    Si totusi, am un contact sexual neprotejat, iau postinor ca la carte, si uite ca ramasei insarcinata.Sunt distrusa.Mai am doi copii, nu e cazul de al treilea, si asa ne descurcam greu cu acestia doi.
    Ati patit-o careva?
    Mi-e groaza cind ma gindesc la avort, de aceea am si luat postinorul, ca sa nu am o sarcina nedorita.
    Multumesc
  •  
    • 4411 mesaje
    20 Ian 2008, 16:36
    0 0
    In luna respectiva ai avut contact sexual doar o data?Si atunci te-ai protejat cu Postior?Sau ai mai avut si alte contacte dupa care nu ai luat nimic sau ai folosit alte metode gen prezervativ,ovule?...
  •  
    • 116 mesaje
    20 Ian 2008, 18:07
    0 0
    stiam ca daca e folosit de mai mult de 2 ori pe an,isi pierde din eficacitate.

e o bomba hormonala,nu trebuie folosit asa mult
  •  
    • 43 mesaje
    20 Ian 2008, 20:05
    0 0
    Taman ce spun.
    Am avut contact doar odata.nu iau nimik altceva.N-am luat decit o data acest postinor.
    Taman de asta spun ca e ceva ce-mi scapa.
  •  
    • 4411 mesaje
    20 Ian 2008, 21:23
    0 0
    Imi pare rau sa aud asta,poate ai luat antibiotice si au sczaut efectul Postinorului.Ai luat Ampicilina?Incerc sa gasesc o explicatie dar se pare ca pana si metodele considerate sigure dau gres...

Ti-ai facut test de sarcina?Esti sigura?Daca ti-a intarziat ciclul nu inseamna neaparat ca esti insarcinata.Postinorul poate cauza intarzierea ciclului.