diagnosticare prin biorezonanta

•  
    • 8 mesaje
    20 Ian 2008, 00:59
    0 0
    as dori sa aflu mai multe despre acest lucru.Daca a facut cineva, si prin ce metoda functioneaza? Daca este bun tratamentul si isi face efect,sau devii dependent de medicamentele (naturale, pe care ti le propune?). medicamentele sunt de la firma BIONET.
  •  
    • 110 mesaje
    21 Ian 2008, 09:27
    0 0
    Iti recomand cu toata caldura,acest tip de consultatie.Este total nedureros.Functioneaza ca un fel de EKG,ti se pune pe frunte,incheietura miini si pe glezne niste cureluse cu senzori,aparatul te scaneaza 2-4 minute si incepe diagnosticarea,care dureaza cel putin o ora.Vei fi consultata la nivel celular.La noi consultati costa 100 lei.Fii atenta sa nu cumva consultatia sa aiba aspect comercial (adica sa te sperie si sa-ti recomande medicamente de sume astronomice)Iti vei da tu seama.Eu am folosit si folosesc produse de la Calivita-de care sunt fr,multumita si preturile sunt acceptabile.Multa sanatate
  •  
    • 4418 mesaje
    21 Ian 2008, 09:39
    0 0
    consultatia este extrem de precisa iar tratamentul e naturist. Iti recomand doua clinici din Bucuresti care te pot ajuta pentru problema ta. Dr. Florentina Lepadatu din Calea 13 Septembrie tel 0743 121 482. Si clinica Floris Med din Str . Brezoianu 38 A telefon 021-31 31 611 director Daniela Pantor. Succese si multa sanatate !
  •  
    • 518 mesaje
    21 Ian 2008, 10:05
    0 1
    si eu iti recomand aceasta metoda de investigatie. eu am ramas uimita de precizia cu care mi-a spus acel medic de ce afectiuni sufar. si nu mi-a spus generalitati, ci chestii detaliate. recomand oricui.